Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atacat dur de un vicepremier: 'Minte cum respiră'

ponta obraz

Vicepremierul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat sâmbătă, la Slatina, într-o conferinţă de presă, că s-a înşelat în ceea ce îl priveşte pe fostul premier Victor Ponta, pe care l-a acuzat că minte, informează Agerpres.

Întrebat ce opinie are în privinţa declaraţiilor din ultima perioadă ale lui Victor Ponta referitoare la Liviu Dragnea, preşedintele PSD Olt a spus că regretă "ce face Ponta astăzi".

Vezi şi: Vicepremierul Stănescu, anunţ-surpriză despre Darius Vâlcov: Ce funcţie ocupă fostul ministru

"Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi şi ştiţi bine, împreună cu toţi colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înşelat. (...) Să citez un clasic în viaţă, îmi pare că-l citez şi sunt de acord cu el şi e pentru prima dată când sunt de acord cu el, că Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun", a afirmat Paul Stănescu. 

Vineri, fostul premier Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea s-a prezentat ca "luptător împotriva sistemului", dar de fapt îi era "cel mai bun prieten" şi i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare şi "să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.