Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, atacat VIOLENT de un om de afaceri: 'Tembelul mai e şi în PRO România! Păi, bă, nesimţitule, cum vorbeşti tu din PRO România?'

ponta

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a fost atacat de omul de afaceri, Adrian Porumboiu, care s-a arătat foarte revoltat de un episod petrecut pe vremea când politicianul ocupa funcţia de prim-ministru al României.

Porumboiu susţine că a fost amendat drastic, din cauza unei nereguli în cadrul afacerii sale.

Fostul patron al lui FC Vaslui a avut o analiză foarte dură la adresa fotbalului românesc, după ce a privit meciurile din semifinalele Ligii Campionilor, în urma cărora Liverpool şi Tottenham s-au calificat în marea finală. Porumboiu s-a uitat şi spre fotbalul românesc, despre care nu a avut cuvinte blânde, iar discursul său a continuat cu un episod care l-a revoltat.

Klaus Iohannis, primit cu aplauze în Piața Mare din Sibiu

Adrian Porumboiu l-a atacat dur pe actualul preşedinte al partidului PRO România, conform Mediafax: "Noi suntem o ţară unde nă dăm în cap, toată ziua numai ceartă. Noi nu construim nimic. Vine câte un tembel de prim-ministru, cum a fost Ponta şi îmi dă 17 milioane de euro amendă, sancţiune, că 17 vaci nu aveau crotalii (n.r. - marcă metalică aplicată pe urechea animalelor ca semn de recunoaştere.). Păi, ce e aia? 1 milion pe vacă. Dacă era din aur, nu era...

Şi tembelul mai e şi în PRO România! Păi, bă, nesimţitule, cum vorbeşti tu din PRO România? Tu eşti într-o gaşcă Pro Jilava sau ce mai e pe acolo. Cum poţi să contruieşti ceva în ţara asta? Sunt multe alte lucruri. S-au întâmplat lucruri care n-o să-ţi vină să crezi că sunt adevărate. Politicul se pricepe la noi, dă cu capul, face totul". S-au întâmplat lucruri multe. Intervine la noi politicul, se amestecă peste tot. Boc, când era meciurile grele ale CFR-ului, bătea şi penalty-uri, ăia stăteau drepţi şi campionatul pleca într-o direcţie", a declarat Porumboiu, la ProSport LIVE.

În urmă cu o lună, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, printr-o sentinţă definitivă, că sancţiunea-record, de 17 milioane de euro, aplicată în urmă cu patru ani de Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură firmei omului de afaceri Adrian Porumboiu, a fost abuzivă, iar sancţiunea a fost anulată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.