Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, avertisment SUMBRU: 'Anul viitor NU vor mai fi bani nici măcar de împrumut'. Care este singura soluție realistă și cu șanse mari de succes

Pro Romania
Victor Ponta

Liderul Pro România Victor Ponta iese la rampă cu un nou atac la adresa Guvernului Dăncilă, avertizând într-o postare pe Facebook că anul viitor nu vor mai fi bani nici măcar de împrumut. El  susține că singura „soluție realistă” este o restructurare radicală a administrației publice.

Viorica Dăncilă, apel către Parlament să trateze cu maximă responsabilitate inițiativa lui Teodorovici: 'E o măsură justă, de echitate socială'

„Azi NU mai sunt bani si Guvernul se imprumuta in fiecare zi / anul viitor NU vor mai fi bani nici macar de imprumut ! Ce facem?

NU sunt de acord sa taiem pensii si salarii ( asta a facut Basescu in 2010 si a gresit ) / NU sunt de acord sa marim TVA, taxe si impozite ( pentru ca distrugem exact economia privata si firmele romanesti - adica exact cei care ne tin in viata acum ) / NU mai ai ce investitii sa tai ca deja le-au taiat Dancila si Teodorovici pe toate!

Singura solutie realista si cu sanse mari de succes este o RESTRUCTURARE radicala a Administratiei Publice ( un sistem construit in 1968 de PCR si Ceausescu si inratutatit in fiecare an din 1990)!

Eu cred in aceasta solutie- si cred ca este singura! Dupa atatia ani si atata experienta acumulata ( cu bune si cu rele, cu succese si greseli uriase) stiu ca se poate!”, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.