Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, către Liviu Dragnea: 'Se vede că ești foarte frustrat și oamenii nu vor lideri frustrați. Și, apoi, că ești total neserios'

victor ponta guvern

Fostul premier Victor Ponta, un adversar al actualului lider PSD Liviu Dragnea, l-a criticat în termeni duri pe actualul șef al social democraților.

Ponta spune că acțiunea lui Dragnea de a aduce două valize la Parlament arată „frustrarea” pe care o are și într-un fel își vede și el propriile greșeli.

Citește și: Traian Băsescu face haz de necaz de guvernarea PSD: 'Să vină Caragiale, să plece guvernul!'

„În timp ce l-am văzut azi pe Dragnea mi-am văzut mie prostiile și gafele. Se vede în primul rând că ești foarte frustrat și oamenii nu vor lideri frustrați. Și în al doilea rând că ești total neserios. În loc să spui că nu e adevărat, dar cu documente, și că n-am fost niciodată în Brazilia – sigur că a fost –, nu-i cunosc pe cei de la Teldrum – e adevărat că am poze cu ei –, nu a tunat nimeni mașina lui Valentin… a făcut un circ care, repet, pentru orice om obișnuit arată următoarele lucruri: își bate joc de noi, ne râde în față și ne minte”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

În continuare fostul premier a lansat o serie de întrebări retorice cu privire la modul în care Liviu Dragnea și-a consturit averea.

”Băi: ai sau n-ai casă pe șapte străzi? De unde dacă ai lucrat la stat totdeauna (ai fost prefectul județului, președinte de CJ, deputat)? De unde ai case în Brazilia, vile, piscine, mașini și așa mai departe? O uriașă greșeaslă. Știu cine-i dă sfaturi!

Știu ce se va face la oameni: bani aruncați la oameni și la presă ca să se spună: uite, și Iohannis… Da, și Klaus Iohannis o fi retrocedat. Dar nu asta e problema noastră. Spune de tine întâi. Că de Iohannis are cine să zică. Nu mă bănuiți că îmi e drag Iohannis, dar nu era acesta subiectul azi.

Iar ideea că a furat Iohannis e justificarea că Dragnea a furat și el?! E o gândire mafiotă! Eu împușc oameni, dar și altul împușcă oameni. Explică-mi mie pesedist pe care mă anunți că-mi dai 50 de lei la salariu cum îți faci tu nuntă de 1 milion de euro și iei copilului ultimul model de mașină de 250.000 de euro și mie îmi dai 50 de lei în plus de la 1 ianuarie?

Citește și: ADULTER la nivel REGAL: Un fost monarh european e OBLIGAT să facă test de paternitate, la 84 de ani

Cum ai lucrat la stat și ai casă pe 2 străzi? Asta dacă poți să-mi explici: da. Acum o lună nu avea avocat. Orice om se duce când îl cheamă la judecătorie pentru că îți e frică. Dragnea nu se prezintă, dar mai și zice că n-are bani de avocat. Pe bune?! Ai bani să zbori cu jetul privat în Brazilia în casa ta și n-ai de avocat? Îmi și închipuiam că Marian Nazare stă cu chitanțierul după el să-i zică că n-are bani să meargă în instanță”, a conchis Victor Ponta la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.