Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta comentează ultimul sondaj de opinie: PSD se AUTODISTRUGE! Este grup infracțional organizat

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Fostul premier Victor Ponta comentează datele ultimului sondaj Sociopol în care se arată că ProRomânia a ajuns la 3%, asta în timp ce PSD scade serios. Ponta susține că PSD se autodistruge sub conducerea lui Liviu Dragnea și a apropiaților săi.

Citește și: SONDAJ - PSD se PRĂBUȘEȘTE, PNL este în revenire: surpriză URIAȘĂ a lui Victor Ponta

”Ma bucur daca oamenii incep sa auda de #ProRomania / stiu insa foarte bine ca este nevoie, cat mai curand, sa marim echipa cu oameni profesionisti si onesti , sa prezentam o Agenda Politica pe termen mediu si lung, proiecte si programe publice concrete , structuri teritoriale puternice si reteaua de comunicare publica.

Doar in acest mod putem sa crestem #ProRomania ca fiind cu adevarat o alternativa pentru toti cei dezamgiti si de PSD - Dragnea si de PNL- Orban.

Regret simcer sa vad ca PSD dezamageste atat de profund oameni care l-au votat in 2016 - din pacate insa (sub conducerea actuala dominata de baroni locali si grupul lor de interese , de hoti aroganti si incompetenti ridicoli) PSD se autodistruge / si-a pierdut deja prestigiul de partid care a asigurat cele mai eficiente si competente Guverne - Nastase si Ponta - de dupa 1989 / a schimbat 4 guverne in 2 ani si a ajuns acum la al 5 lea Guvern marioneta care a batut toate recordurile de incompetenta si ridicol/ PSD a renuntat la valorile social democrate europene si progresiste trecand rapid la populism si nationalism de factura reteograda / s-a lasat capturat de un grup infractional format din fosti PD-isti si PRM-isti care folosesc Partidul pentru imbogatirea proprie si apararea in fata legii!

#ProRomania trebuie sa ofera alternativa politica la acest dezastru si sa reconstruiasca speranta si drumul bun din 2012”, arată Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.