Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, cuvinte dure pentru partidul lui Tăriceanu: 'E chiar o prostie'

dragnea ponta tariceanu

Victor Ponta critică în termeni duri o decizie luată de ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier afirmă că este "o prostie" decizia ALDE de a-l elimina pe rectorul Sorin Cîmpeanu din Comisia de Educaţie din Camera Deputaţilor. În schimb, Ponta salută decizia PSD de a-i oferi fostului ministru al Educaţiei un loc în comisie.

Vezi şi: NEBUNIE Singurul profesor universitar din Comisia de Învățământ a fost dat AFARĂ din Comisie

"In tara noastra interesul de partid ajunge sa fie sinonim cu PROSTIA!! Sorin Cimpeanu a fost un foarte bun Ministru al Edicatiei, este rector si Presedintele Uniunii Rectorilor din Romania - plus romanul cu cea mai mare functie la nivel international - Președintele Asociației Mondiale a universităților francofone! Sa il dai afara pe Sorin Cimpeanu din Comisia de Educatie pe motiv ca s-a certat cu Partidul este mai mult decat o greseala - e chiar o prostie! P.S.: Ma bucur ca liderul Grupului PSD din Camera Marcel Ciolacu a avut intelepciunea de a-i oferi un loc din partea noastra!! Felicitari pt aceasta decizie de bun simt!", scrie Ponta pe Facebook, ca un comentariu la ştirea publicată de stiripesurse.ro.

Vezi şi: Avocatul Gheorghe Piperea anunţă un 'cutremur' în justiţie: Abuzul în serviciu, dezincriminat

Deputatul Sorin Câmpeanu, actual rector al Universității de Agronomie, președintele ales al celei mai mari organizații academice internaționale și Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România a fost exclus de ALDE din Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților, dar PSD i-a cedat un loc în aceeaşi comisie. Cîmpeanu a plecat recent din ALDE pentru a i se alătura lui Daniel Constantin în partidul "Pro România".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.