Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dă din casă: două momente în care a NEGOCIAT cu Liviu Dragnea

evz.ro
ponta dragnea

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit, într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO, două momente în care a negociat cu Liviu Dragnea, în anul 2016.

”Se eliberase funcția de președinte al Camerei, după ce plecase Vali Zgonea. Dragnea m-a chemat și mi-a zis dacă vreau să preiau funcția și să ajut PSD-ul în campanie. Nu vă spun că Daciana când a auzit că iar mă întorc la Dragnea, mai avea puțin și pleca de acasă. Așa sunt femeile, de multe ori sunt mai inteligente decât noi. Eu i-am spus lui Dragnea că dacă iau funcția asta, o iau pentru șase luni, că nu e visul meu să fiu președinte la Cameră.

A început campania și am plecat în prima zi de campanie electorală la Slatina, la domnul Paul Stănescu. A zis Stănescu că este alături de noi Liviu Dragnea și aplauzele au fost slabe, iar când m-am prezentat pe mine s-a ridicat lumea în picioare, m-au pupat. Dragnea a stat doar 10 minute și a plecat. Cred că s-a enervat, pentru că apoi nu a mai mers alături de mine în niciun oraș din țară.

După alegeri a zis Liviu Dragnea să facem alegeri pentru funcția de președinte al Camerei. Eu i-am zis: Liviu, păi nu am vorbit că eu voi prelua funcția? El mi-a zis: m-a chemat ambasadorul SUA și mi-a zis că nu poți să fi tu. I-am zis: băi, Liviu nu mă minți că ți-a zis ambasadorul. Nu mă enerva, că-l sun eu pe ambasador. Evident că nu-i zisese nimic ambasadorul.

Înainte să se organizeze alegerile la grup, la PSD s-a organizat un Comitet Executiv, în care doamnele lui Dragnea au spus că îl iubesc pe Victor Ponta, dar nu poate fi el președinte la Cameră. Până la urmă, Dragnea a zis să nu mai facem nicio numire și eu l-am zis că sunteți penibili, adică nu mai numim pe nimeni doar ca să nu fie Ponta. M-am retras eu și l-au pus interimar pe Florin Iordache. Liviu Dragnea își păstra funcția pentru el”, a declarat Victor Ponta, pentru STIRIPESURSE.RO.

Ulterior, Victor Ponta relatează cum a fost redactat și programul de guvernare al PSD, din 2016.

”Am avut o discuție cu Dragnea la mine acasă, în octombrie. Mi-a cerut să mă implic în campanie, să lucrez la programul de guvernare, să fie bine, să fim din nou o echipă.

N-am prea lucrat la programul de guvernare. La programul de guvernare a lucrat Darius Vâlcov. Eu am citit programul de guvernare după, împreună cu domnul Teodorovici și ne amuzam că dacă aplicăm toate prostiile alea ajungem ca în Venezuela (...) Nu aplică nici Teodorovici programul ăsta de guvernare, că el face altele, nu șmecheriile alea de acolo”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.