Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dă SEMNALUL pentru electoratul său: 'Nu îl votez pe Iohannis, o să mă duc la vot'

ponta psd

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat fiind de ce în urmă cu patru ani vorbea despre aroganța lui Victor Ponta și acum refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, că fostul lider PSD era un politician rezonabil în comparație cu actualul lider social democrat.

Victor Ponta i-a răspuns lui Iohannis la România TV, miercuri seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Ponta i-a transmis că nu îl va vota în finala cu Dăncilă.

Citește și: Olguța Vasilescu șterge pe jos cu noul ministrul al Muncii: E total plopistă și nu înțelege nimic

”Nu îl votez, cred că o să mă duc la vot. Am vorbit cu Mircea Diaconu și mi-a și zis că doar nu o să le spunem noi oamenilor ce să voteze. Am dreptul să mă duc la vot și să nu-l votez pe niciunul. Nu-mi place să votez răul cel mai mic. S-a dovedit în România că de câte ori votezi răul cel mai mic rezultă în final că e răul cel mai mare. Mersul la vot va fi un semn din partea mea, probabil va fi cea mai scăzută prezență.

M-am uitat la conferința de presă, de aseară, de la PSD, cu Dăncilă, Olguța și Olguțu. Arăta ca dracu! Mai lipsea Dragnea.

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

De la patru milioane de voturi pe care le-a obţinut candidatul PSD - nu vorbesc despre mine, şi Adrian Năstase tot în jur de patru milioane a obţinut - ai ajuns la două milioane în cinci ani. Lucrul ăsta arată că jumătate dintre cei care au fost dispuşi să pună ştampila pe candidatul PSD nu o mai fac după cinci ani. (..) Fără să mă uit după laptele vărsat, vă reamintesc că în luna august împreună cu domnul Tăriceanu i-am propus doamnei Dăncilă în primul rând să facem o alianţă de guvernare şi am fi avut guvern şi să avem candidat comun. Doamna Dăncilă s-a opus, nu mai avem nici guvern de stânga, probabil, zic eu că şansele de a câştiga sunt spre zero.

Eu sunt convins, aşa cum s-a întâmplat şi în 2005 şi în 2010 că viaţa îi va obliga şi pe foştii mei de la PSD să facă nişte schimbări. (...) Singura persoană de pe acest mapamond care nu dormea noaptea crezând că îi iau locul, nerealizând că nu sunt membru de partid, e doamna Dăncilă.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

Stânga dacă vrea să mai existe, să conteze, trebuie să vadă aceste mutaţii, categoric sociale. (..) O să vedeţi o mulţime de primari de comune de la PSD care se vor muta la PNL, pentru că s-au învăţat în această perioadă cu dependenţa de MDRAP, de banii de la buget şi o să treacă acolo. (...) Eu sper şi-mi doresc, pentru că eu nu o să fiu niciodată antipesedist (...) îmi doresc ca şi PSD-ul să facă ce a făcut în 2005 şi în 2010 şi anume să vadă ce s-a greşit şi să pornească o reformă nu doar de oameni, ci şi de abordare politică, pentru că altfel scena politică va fi dezechilibrată. Eu cred că PMP-ul se va topi în PNL, cred că USR trebuie să se reinventeze şi cred că PNL, cel puţin cum a început guvernarea, e tot ca PSD-ul, nu e nicio diferenţă, au început să-şi pună pilele prin tot felul de consilii de administraţie, să ia primari.”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu:Vot de trei zile în România, la fel ca în diaspora .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.