Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'Dacian Cioloș m-a lăudat pe mine'

ponta ciolos

Victor Ponta îşi continuă ofensiva dură la adresa tehnocraţilor. Fostul premier a dat de pământ pur şi simplu cu Dacian Cioloş după discursul acestuia din camerele reunite ale Parlamentului. Mai mult, Ponta a spus că Cioloş e mai rău ca Emil Boc.

"Domnul Cioloş politic şi politicianist a prezentat tot ceea ce am făcut noi înainte. M-a lăudat pe mine. A fost mai politicianist şi demagog decât Emil Boc. Era ca şi cum venea el din Australia ca să ne civilizeze pe noi, barbarii din România.

Citeşte şi: Victor Ponta anunță APOCALIPSA: 'Vor SUSPENDA programul, sunt PROBLEME grave'

E mai demagog şi politicianist ca alţii. Vorbea despre ce am făcut noi ca şi când ar fi făcut ei. Discursul lui Liviu Dragnea a fost foarte clar şi foarte tranşant. Doamna Gorghiu a spus că susţine acest guvern mai puţin pe Dâncu pentru că e de la noi. Poate vine în locul lui Dâncu unul ca Isar. Acest guvern Iohannis- Cioloş-PNL e rău pentru România.", a tunat Victor Ponta la RTV.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Scene incredibile între doi tineri, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Fostul premier nu s-a oprit aici. În "cătarea" lui Ponta a intrat şi preşedintele Klaus Iohannis. "Aşa lideri antipatriotici nu am avut niciodată. Băsescu a fost într-o dungă, dar voia aici în România. Iohannis şi Cioloş nu vor nimic pentru România, nu au nicio legătură cu ţara asta. Sunt puşi şi susţinuţi. Are legătură Iohannis cu funcţia de preşedinte cum am eu cu cea de căpitan al echipei de baseball din New Jersey.", a fost ironia maximă a lui Ponta.

Citeşte şi: Stelian Tănase face praf o mare 'realizare' a lui Dacian Cioloș

Social democratul e foarte bucuros după ce s-a întâmplat astăzi în Parlament. De ce? "Azi s-au limpezit nişte ape. Liviu Dragnea a rupt pisica de faţă cu toată lumea. La fel şi domnul Tăriceanu. S-a spus adevărul pe faţă. La fel şi doamna Gorghiu. Îi susţine pe tehnocraţi. Nu vor mai fi minuni până în 11 decembrie. Doamne fereşte să se mai întâmple vreun Colectiv. Nu ştiu ce a fost acolo. Vom vedea. E ca la moartea lui Kennedy.

Momentul de azi a fost unul bun. Se vorbea că va fi un blat PSD PNL. Iată că nu este aşa. Mesajul lui Liviu Dragnea a fost foarte clar. În sfârşit, Klaus Iohannis a abdicat. Rămâne cu drumeţiile. L-a lăsat pe domnul Dacian Cioloş.", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Vasile Blaga a ajuns la DNA, iar Alina Gorghiu s-a ales cu o acuzație gravă

Ponta a vorbit şi despre politica extern a României. Şi aici, Klaus Iohannis a fost "carne de tun". "România din 2016 nu mai seamănă cu cea de anii trecuţi. După declaraţia ambasadorului rus de la Chişinău s-a schimbat tot. Se pare că marile puteri, SUA şi Rusia au decis soarta Moldovei. Am vorbit cu toţi premierii de pe lângă noi în această vară. De aia mi-au dat cei de la DNA Ploieşti interdicţie de a ieşi din ţară  de parcă aş fi fost Osama Bin Laden. Noi nu avem două opţiuni. Ori suntem cu vecinii, ori cu Franţa sau Germania. Aş vrea să joc cu Real Madrid sau Bayern Munchen, dar nu îi pot bate nici pe Osmanlispor. Domnul Borisov la Bratislava a obţinut fonduri mari pentru întărirea graniţelor. Noi suntem în faţa unei singure opţiuni. Iohannis şi Cioloş nu guvernează pentru români ci pentru cei care îi menţin în funcţii.

Citește și: Super DEZVĂLUIRI din Dosarul Ponta-Ghita/ STENOGRAME

La Otopeni se stă la coadă, la Giurgiu la fel. A crescut traficul, dar s-au schimbat proceduri. Se scanează paşapooartele şi buletinele. Noi facem ca ţările Schengen, dar nu suntem acolo. Ne costă oameni, sisteme. Noi plătim să fim pentru clubul diplomat, dar nu suntem acolo.", a încheiat Ponta.

Citește și: Metoda SIGURĂ prin care cucerești femeia: Asta e CHEIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.