Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, deconspirat în privința viitorului său: 'Aruncă fumigene'

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta serios ingandurat

Situația din PSD nu e de loc pe placul jurnalistului Stelian Tănase. Acesta îl atacă pe fostul premier, Victor Ponta pentru tactica acestuia în privința plecării la Partidul România Unită. Tănase e convins că Ponta nu va pleca din PSD și totul e un joc politic între el și liderul partidului, Liviu Dragnea. " Jocurile din PSD atrag atenția numai in împrejurarea că de la PNL nu vine nimic.Acolo s-a lăsat tacerea. Și atunci speculașiille, scenariile despre ce va face Ponta si ce va face Dragnea au prins aripi. Nu e nimic de spus. Ponta arunca obișnuitele fumigene. Vezi Doamne că s-ar putea să plece din PSD, unde a fost lider suprem și sef de guvern pentru a se duce la o gașcă de băieti care încap intr-un autobuz pe care scrie PRU. Ca să vezi! S-a supărat, își ia jucăriile și pleacă. Ar fi primul cîine care pleacă din măcelarie!

Vezi și: Dacian Cioloș uimește: 'Au fost presiuni să facem alegerile în toamnă! Nu așa se fac lucrurile'

Trebuie să ne obișnuim cu pasajele astea subterane de la un partid la altul. Septembrie va fi luna transferurilor, parlamentarii care nu se regasesc pe liste sau sunt amenințați să fie săriți de șefi, iși vor căuta un alt loc sub soare. Nu e nimic complicat. Nu sunt puțini care vor zbura spre marile calde. E și un bun prilej pentru liderii parttidelor de a scăpa de indezirabili, de a face curățenie în popriile rînduri, de a se răfui cu cei care nu i-au susținut prin ședințe. Nu văd de ce ar trebui să ne intarîtăm așa de tare pe acest subiect ieftin.", spune jurnalistul într-un editorial pe propriul blog.

Citește și: Antonia a renunțat la inhibiții și a pozat goală, însărcinată în luna a șasea / FOTO

Și asta nu e tot. Stelian Tănase spune că întărirea PRU e doar o tactică a PSD-ului pentru a avea cu cine să se alieze după alegeri. Stelian Tănase e convins însă că partidul lui Bogdan Diaconu nu va intra în Parlament. "Jocul e totuși cu bătaie ceva mai lunga. Nici un partid nu va face 51% singur. Are nevoie de partide bidon care să aducă măcar cîteva procente. Si atunci avem tot acest joc, de a prinde un 5%, să intre in Parlament ca să se așeze la masa negocierilor. Trebuie sa le dau o veste proastă. Aceste partidulețe ad-hoc nu vor intra în Parlament. Niciunul ! Jocul se face intre PNL si PSD. Mai participă eventual la schemă ALDE, UDMR, poate și PMP. Atît, restul e apă de ploaie.", a încheiat jurnalistul.

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.