Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, descriere SAVUROASĂ: Ştiţi cum e PNL cu USR? Ca soţul cu soţia care se bat în faţa blocului de 10 ori şi a 11-a oară se împacă

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier și președinte al PSD Victor Ponta comentează situația de pe scena politică actuală. Ponta spune că PNL și PSD acționează după scenariul unei căsnicii tumultoase și că singura soluție pentru o guvernare stabilă e o alianță între cele doupă partide, însă cu condiția ca premierul să fie dat de PSD.

PSD trebuie să aibă premierul. PNL are preşedintele. Iohannis e cel mai preşedinte de partid care a existat în România. Nici Ion Iliescu nu era cu PSD-ul aşa. Nici Băsescu cu PDL-ul. Constantinescu nici atâţ.

Citește și: Florin Cîțu NU CEDEAZĂ, rămâne PROPUNERE de premier - Ministerul la care liberalii NU VOR SĂ RENUNȚE nici în ruptul capului

 

Iohannis e şef de PNL. Merge la Congres, îi cheamă pe PNL-işti. Dă Guvernul la PSD. Mai departe … Cum se împart, să ştiţi că nu interesează pe nimeni. Pe oamenii obişnuiţi nu îi interesează. Astea sunt problemele lor. E normal.

Românul vrea să ştie: începe şcoala mâine. se mai opreşte vreodată sau iar o luăm de la capăt?”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.