Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta devoalează planul secret al lui Klaus Iohannis: Un nou atac în rafală la adresa lui Liviu Dragnea - 'o ţine în funcţie pe Kovesi'

ponta iohannis

Fostul premier, Victor Ponta, îşi continuă războiul de la distanţă cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu şeful PSD, Liviu Dragnea. În direct la Antena 3, Ponta l-a luat în colimator pe şeful statului şi a vorbit despre poziția de președinte al Consiliului European. „Nu fac eu o caracterizare a domnului Iohannis, dar nu mi se pare nimic de acuzat. Mi se pare că nu este foarte fericit în funcția de la București”, a spus fostul premier.

Citește și: SURSE - George Maior a provocat IMPLOZIE în interiorul PSD: Liviu Dragnea și-a schimbat planurile

Ponta a mai precizat și faptul că nu are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din 2019. „Nu cred. Doamna Kovesi face politică de doi-trei ani. Cred că va candida și domnul Dragnea. Nu candidez în 2019. Dacă aș fi singur pe lume, aș candida, dar după ce s-a întâmplat familiei mele în 2015, nu. M-a afectat profund să îmi văd mama târâtă la DNA Ploiești. M-a deranjat că după tot ce a prezentat toată presa din România, astăzi nu s-a schimbat nimic”, spune Victor Ponta.

Citește și: Ecaterina Andronescu NU EXCLUDE o candidatură la șefia PSD: confruntare cu Liviu Dragnea

Fostul premier a vorbit și despre cum s-a implicat Kovesi în campania din 2014. „Doamna Kovesi, așa cum a vrut să câștige domnul Băsescu, așa a vrut în 2014 să câștige Iohannis”. Întrebat dacă ar trebui să se teamă Liviu Dragnea de ceea ce ar putea să spună Coldea, fostul premier a spus că „Cu domnul Dragnea, orice întâlnire se termină prost pentru celălalt”. În ceea ce privește cererea de revocare din funcție a șefei DNA, Victor Ponta este de părere că Laura Codruța Kovesi își va termina mandatul. „Da, în aprilie 2019, când își va termina mandatul. Nu v-a fost clar că domnul Dragnea o ține în funcție?”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.