Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, dezlănțuit la adresa PNL și USR PLUS: 'Cu cine să discuți? Există o notă de plată care vine'

Victor Ponta a criticat dur partidele PNL și USR PLUS pe care le consideră incapabile să soluționeze problemele grave cu care se confruntă populația din România, de la creșterea prețurilor până la dezastrul din Sectorul 1.

„S-au terminat vacanțele, în curând vor începe școlile, vestea bună e ca oamenii vin acasă și apoi încep să se uite că fiecare lucru de la pâine la benzina întreținere s-au scumpit și se vor scumpi și mai tare.

De pe 25 ei trebuie să rezolve problemele oamenilor, au conducerea țării așa cum n-a avut-o nimeni în acești ani de la președinte la premier. Poate în sfârșit vom avea un guvern care să guverneze România.

Eu cred ca nu îi interesează pe cei de la PNL ii intereseaza Congresul batalia interna, pe cei de la USR îi doare daca cresc preturile la Bruxelles. Nici pe Clotilde n-o intereseaza daca exista sobolani. Pe cei de la USR PLUS nu i-a durut în cot niciodată de români.”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Victor Ponta a declarat la „Punctul Culminant” că România are probleme economice grave, precizând că toţi banii pe care Florin Cîţu îi împrumută se duc pe importuri. Fostul premier îl acuză pe Florin Cîţu că este preocupat de cât de mult a băut Ludovic Orban, în loc să îl preocupe situaţia din ţară.

„Viata reala, cea adevarata nu tine cont de campania din PNL. Preturile au explodat, importurile au explodat. Noi nu mai producem.

Lumea intreaba unde sunt banii pe care îi împrumuta Cîţu. Se duc pe import, la fel se intampla si cu energia. Noi ne imprumutam ca sa-i dam inapoi in aceeasi zi. Sunt probleme grave economice. Cu cine sa discuti? Domnul Cîţu spune cat a baut Orban la Guvern, domnul Orban zici ca acum s-a nascut, că e nascut din spuma marii, de fapt uitam ca a fost premier anul trecut.

Sigur ca o sa platim toti, dar de unde. Exista o nota de plata care vine”, a declarat fostul premier la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.