Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Dragnea este nevinovat în dosarul referendumul

dragnea ponta

dragnea_cu_sinceritate_despre_victor_ponta_de_ce_e_bine_ca_nu_mai_e_presedinte_psd_319198_47819700_56138300Victor Ponta a declarat luni, 25 ianuarie, că Liviu Dragnea este nevinovat în dosarul „Referendumul”, iar dacă totuși se va ajunge la o condamnare definitivă, decizia hotărâtoare cu privire la ocuparea funcției de președinte PSD trebuie luată de el, împreună cu partidul pe care îl conduce.

„Cred că domnul Dragnea este nevinovat în dosarul în care a fost acuzat. Orice altceva nu am voie să comentez și nu pot să comentez. (...) Am fost, am depus mărturie în instanță, nu e o chestie politică, e o chestie că m-am dus în instanță și am vorbit știind, întâmplător, foarte bine ce s-a întâmplat în 2012. Restul lucrurilor nu pot să le comentez. Repet, opinia mea de cetățean este că domnul Dragnea nu a încălcat nicio lege în 2012 pentru care să răspundă din punct de vedere penal”, a declarat Victor Ponta într-un interviu acordat DC News, preluat de Agerpres.

Victor Ponta a ținut să precizeze că nu așteaptă o decizie nefavorabilă lui Liviu Dragnea pentru a-i sufla acestuia poziția de președinte PSD.

„Aceasta este doar decizia domniei sale și a PSD. Vreau să vă asigur că nu aștept, Doamne ferește, să pățească ceva rău Dragnea să-i iau eu locul. Nici vorbă de așa ceva”, a completat fostul prim-ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.