Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după ce PNL a transferat parlamentari de la PSD şi a dat funcţii PMP: 'Parolişti liberalii lui Brătianu'

ponta obraz

Victor Ponta acuză PNL de minciună, după ce liberalii au acţionat contrar unor afirmaţii anterioare, prin tranferarea unor parlamentari de la PSD şi oferirea unor poziţii în guvern reprezentanţilor PMP. Fostul premier afirmă că partidul său este atacat tocmai pentru că s-a ţinut de cuvânt.

"Parolisti liberalii lui Bratianu Monser - parolisti! Au spus cu nu iau pesedisti - au spus! Au spus ca nu le dau functii oamenilor lui Basescu de la PMP ? Au spus ! Au spus ca nu impart functiile din administratie ca PSD istii la pile, relatii si protejati politici - au spus! Parolisti, nu?

Eu acum inteleg de ce au sarit toti cu batele pe mine si pe cei de la ProRomania care am spus de zeci de ori ca NU votam un Guvern PNL condus de Orban - au sarit pentru ca ne tineam de cuvant! Si asta nu se iarta in Romania!

PS - stiu, o sa spuneti ca si la ProRomania sunt deputati care au candidat la PSD sau ALDE / dar noi nu am mintit oamenii spunand ca NU luam pe nimeni / si noi am plecat toti de la Putere in Opozitie / vreau doar sa atrag atentia ca, atunci cand te pretinzi moralist si demn de a da lectii altora, trebuie sa fii capabil sa aplici aceasi masura pentru toti! La noi insa mereu unii au voie si altii nu au voie sa faca acelasi lucru!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.