Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta este dispus la negocieri cu oricine, în afară de UDMR: 'Este o situație de criză. Am vorbit mai devreme cu Marcel Ciolacu'

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, Pro România ar fi obținut 5%, exact pragul electoral, dar în marja de eroare, la alegerile parlamentare. Victor Ponta a anunțat, imediat după anunțarea rezultatelor parțiale că Pro România va negocia cu orice forță politică, în afară de UDMR. Ponta a declarat că a vorbit cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, la telefon.

”Discut cu oricine vrea să facă ceva bun în România, nu cu UDMR. Mă voi așeza la masă cu toate partidele politice, cu premierul desemnat, care va fi acela, mai puțin cu UDMR. Este o situație de criză și trebuie să scoatem țara din criză.

Citește și: EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

Nu știu dacă Ludovic Orban va rămâne premier. Cred că în acest an guvernarea a fost foarte rea. Sunt convins că am făcut 5%, dar degeaba am făcut, dacă nu ne apărăm votul. Să numărăm corect voturile. Am vorbit mai devreme cu Marcel Ciolacu și l-am rugat să le spună să fie atenți, să nu se fure.

Nu las orgoliul să mă stăpânească. Cei care suntem în Parlament trebuie să ne așezăm la masă să găsim o soluție. Nu mă va conduce orgoliul sau patima împotriva cuiva. PMP va avea 7% alcoolemie sau ce (n.r. Traian Băsescu a declarat, după închiderea urnelor, că PMP va avea 7% fără redistribuire)?”, a spus Victor Ponta la România TV.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

Partidul Social Democrat a obţinut, la Senat, 30,6% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, la nivel naţional, iar la Camera Deputaţilor - 30,5%, iar Partidul Naţional Liberal a obţinut, la Senat, 29,1% şi la Camera Deputaţilor - 29%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, la comanda Antena 3, pentru ora 19,00.

Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS, care a obţinut 16,4% din voturi la Senat şi 15,9% la Camera Deputaţilor, conform exit-poll-ului.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’

UDMR a obţinut 5,7% la Senat şi 5,7% la Camera Deputaţilor, Partidul Mişcarea Populară - 5% la Senat şi 5% la Camera Deputaţilor, iar Pro România are 5% la Senat şi 5% la Camera Deputaţilor.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a obţinut, conform exit-poll-ului, 5,3% la Senat şi 5,2% la Camera Deputaţilor.

Citește și: ANPC intervine în forță pe piața furnizorilor de gaze! Noi metode descoperite, prin care companiile pot prejudicia clienții .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.