Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Greșeala PSD este că se bate cu Pro România

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că PSD va pierde din procente pentru că nu face opoziţie actualei guvernări.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul partidelor la alegerile locale

Ponta a spus că foştii preşedinţi ai PSD ar fi trebuit să primească invitaţii de participare la congresul de alegeri care a avut loc în urmă cu două săptămâni. "Mi-ar fi plăcut să mă invite ca fost preşedinte. Şi pe mine, şi pe domnul Năstase. Iarăşi, parcă le e frică de noi. Nu ştiu de ce. Domnul Iliescu probabil nu ar fi venit, din motive de sănătate", a afirmat el.

"Eu cred că PSD va scădea foarte mult, pentru că nu a vrut să înveţe din greşeala de anul trecut. Repet: cea mai mare greşeală a lor este că, în loc să se bată cu PNL, se bat cu Pro România şi oamenii pe bună dreptate spun: 'voi sunteţi opoziţie sau, de fapt, sunteţi blat cu PNL şi cu Iohannis?'", a adăugat Ponta.

Pe de altă parte, preşedintele Pro România acuză că în PSD există o "gaşcă" care "se mută de la un şef la altul".

"Am o singură problemă legată de ce se întâmplă în PSD. Am înţeles că a fost Dragnea foarte rău, dar în jurul lui erau nişte oameni. Naşi, Olguţe şi de pe aici, de la Botoşani. A plecat Dragnea, a venit Dăncilă. Exact oamenii din jurul lui Dragnea s-au mutat la Dăncilă, cam aceiaşi. Şi aici prin judeţ s-a schimbat ceva? Nu. A plecat Dăncilă, a venit Ciolacu. Pac, s-au mutat la Ciolacu. Tot ăia. O să plece Ciolacu, o să vină nu ştiu cine... Problema este dacă aceeaşi gaşcă se mută de la un şef la altul, doar şefii se schimbă. Am înţeles că e de vină Dragnea, Dăncilă, dar poate e de vină gaşca aia care se mută de la unul la altul", a mai spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.