Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ieșire spectaculoasă în plin scandal al amnistiei și grațierii: 'Putem să facem și noi ca în Vanuatu?'. Dragnea, îndemnat să procedeze la fel

Pro Romania
Victor Ponta

În plin scandal legat de amnistie și grațiere, Victor Ponta readuce în prim plan episodul din Vanuatu din 2015, când președintele Parlamentului Marcellino Pipite, condamnat pentru corupţie, s-a autograţiat, profitând de faptul că președintele țării era plecat peste hotare. Liderul PSD Liviu Dragnea este îndemnat ironic să procedeze la fel.

Zi DECISIVĂ pentru viitorul profesional al Ancăi Jurma și al lui Kovesi - Ce decizii așteaptă de la CSM

„Putem sa facem si noi ca in Vanuatu? Daca aceasta este singura solutie sa scapam de restul necazurilor pe care le aduce asupra tarii disperarea unui om?

Chiar si in Vanuatu masurile economice anuntate in urma cu doua zile de Guvern ar fi considerate de un populism si o imbecilitate inacceptabile / le-a aplicat doar Hugo Chavez in Venezuela si ati vazut ce a iesit !

PS - pensiile vor fi inghetate de la 1 Ianuarie ( pana in Septembrie spun guvernantii - vedem atunci daca nu cumva au mintit din nou) / in schimb de la 1 Ianuarie cresc cu aprox. 9% indemnizatiile demnitarilor si alesilor la nivel central si local. 
Asta este social - democratia “model CJ Teleorman”! sigur in Vanuatu s-ar rusina sa faca asa ceva!”, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.