Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi asmute pe liderii PSD împotriva Vioricăi Dăncilă: Curat murdar, coano Viorico! Sputnik o învață!

Premierul Viorica Dăncilă încearcă o lovitură în Parlament și a anunțat rectificare bugetară a doua zi după moțiune. Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că Dăncilă le-a făcut promisiuni mincinoase liderilor PSD din teritoriu pentru că nu sunt bani.

”SPUTNIK a gasit solutia sa o salveze pe Dancila - sedinta de guvern vineri ca sa adopte rectificarea bugetara si sa dea bani celor care nu au votat motiunea ! Curat murdar Coana Viorico!

Totusi, pentru cei care nu se iau dupa Viorica, Fifi si Sputnik :

1. In Aprilie 2012 Guvernul “Ungureanu” chiar a dat bani la primari inainte de motiunea de cenzura - si tot a picat 
http://stiri.tvr.ro/premierul-ungureanu-a-semnat-hotararea-…

2. Toti primarii si parlamentarii PSD au fost dusi in aceste zile la Dancila si la Valcov si au primit ..... promisiuni de bani ! Dupa care au aflat de la Ministerul de Finante adevarul : ca nu sunt bani , si ca dupa motiune mai discuta

3. Dupa adoptarea motiunii de cenzura joi guvernul este demis, si conform Constitutiei Romaniei, NU mai poate adopta nicio ordonanta de urgenta - deci nici ordonanta de rectificare ( Sputnik o invata pe Dancila ca in Rusia se poate - ghinionul Vioricai ca nu e insa Prim Ministru acolo)

4. Un Guvern serios si responsabil adopta rectificarea bugetara in sedinta normala de miercuri / o gasca de infractori incompetenti condusi de o marioneta amana un act atat de important pentru functionarea institutiilor statului incercand sa foloseasca banii publici ca spaga pentru parlamentari

Joi scapam de Vio si de Fifi / este insa esential sa punem in locul lor un guvern profesionist si Pro romani!”, scrie Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.