Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi dă replica lui Ludovic Orban: Vrea să acopere mizeria lui și a găștii lui de fripturiști. Tipic Lucovid Orban!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Victor Ponta mască

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a apreciat, vineri, că premierul Ludovic Orban vrea să „acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti” prin atacurile la adresa sa. Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalău, că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opoziţiei, în special cei ai PSD şi Pro România, care "au instigat permanent" românii la nerespectarea regulilor impuse în perioada pandemiei.

„#NESIMTIRE MAXIMA. Nesimtitul si sarlatanul arata cu degetul pe altii - ca sa acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti! Tipic Lucovid Orban! Starea de Urgenta / Alerta a fost o batjocura la adresa romanilor / dar a fost si ramane paravanul pentru afacerile de miliarde si spagile de milioane de la achizitii! https://plusinfo.org/exclusiv-orban-si-catu-apar-in-dosaru…/ Hotul de Ludovic poate sa strige cat vrea “Hotii” - romanii au inteles acum ce a facut si de ce !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Surse: Tensiuni în Guvern între 'epidemiologi' și miniștri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.