Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi laudă pe candidații PSD Timiș: 'Sunt tineri care însă au suficientă experienţă'

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, a declarat luni seara, la Lugoj, la lansarea candidaţilor social-democraţi de Timiş, că speră că ''oamenii vor şti să aleagă între cei care fac treabă (...) şi cei care ne ceartă'' şi a subliniat că echipa de candidaţi are oameni tineri, cu care însă a lucrat de mulţi ani şi care au suficientă experienţă. ''Sunt convins că şi aici, în Timiş, şi în toată ţara oamenii vor şti să aleagă între cei care fac treabă - salarii, pensii, scăderi de taxe, fonduri europene - şi ceilalţi, care ştiu doar să ne certe pe noi'', a declarat Victor Ponta.

El şi-a exprimat convingerea că PSD-iştii din Timiş vor avea succes în alegerile din decembrie, aşa cum au avut şi în alegerile locale, unde ''PSD a arătat că poate să câştige în zona de vest a ţării'', că poate să administreze bine judeţul, că poate avea primari foarte buni, cum este cel din Lugoj, dar şi candidaţi foarte buni. ''Mă simt bătrân când mă uit la lista de candidaţi la Timiş, dar sunt oameni cu care am lucrat de foarte mulţi ani şi care au suficientă experienţă'', a punctat Ponta.

Fostul şef al Guvernului a mai subliniat, în acelaşi context, că social-democraţii timişeni se vor bate să fie pe primul loc ca şi la alegerile locale, pentru ca judeţul să aibă reprezentanţi în forul legislativ suprem al ţării care ''pot face treabă''. ''Se vor bate să fie pe primul loc ca şi la alegerile locale, pentru ca să aveţi reprezentanţi în Parlament nişte oameni pe care eu chiar îi cunosc, care chiar au avut funcţii administrative şi pot face treabă foarte bună pentru judeţ şi pentru întregul Parlament'', a conchis Victor Ponta. PSD Timiş deschide listele candidaţilor cu fostul prefect Eugen Dogariu pentru Senat şi fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş Călin Dobra, la Camera Deputaţilor, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.