Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi răspunde lui Adrian Năstase: Crin Antonescu a anunțat public și exact asta a făcut

ponta nastase

Fostul premier Adrian Năstase susține că în anul 2012, când Jose Manuel Barroso i-a dat celebra listă cu 11 puncte premierului Victor Ponta i-ar fi interzis să facă grațieri individuale. Ponta explică că a avut o astfel de solicitare din partea lui Barroso, dar precizează că această cerere era către președintele interimar, Crin Antonescu, cel care a promis public că nu va face grațieri cât timp îi ține locul lui Traian Băsescu, suspendat la acel moment.

Citește și: Atacuri ÎN RAFALĂ ale lui Adrian Năstase la adresa lui Victor Ponta şi Traian Băsescu: Fostul premier s-a DEZLĂNŢUIT - 'PUNEA judecătorii din complete'

"Raportul MCV era planificat să apară pe 16 noiembrie 2012 înaintea parlamentarelor. Aşa se explică dosarele din zona PSD-ului care să inflameze opinia publică. Jose Manuel Barroso i-a dat lui Ponta o listă prin care îi erau interzise graţierile individuale. Jose Manuel Barroso ne dă lecţii de anticorupţie şi s-a dus la o bancă de investiţii care a creat o grămadă de nenorociri. Aici au fost interesele lui Băsescu, ale celor din Servicii. S-au ajuns la sentinţe prin utilizarea unor complete de execuţie. Judecătorii din complete erau puşi de Traian Băsescu", a acuzat Năstase.

Victor Ponta a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că acest subiect al grațierilor individuale a fost lămurit public de președintele interimar de atunci, Crin Antonescu.

”Domnul Adrian Nastase stie ca gratierea individuala se acorda de catre Presedinte ( Primul Ministru sau Guvernul nu au niciun rol)! A existat intr-adevar o solicitare din partea Comisiei Europene ca in perioada in care Basescu a fost suspendat sa nu se acorde gratieri individuale ( pentru ca s-a spus la Bruxelles de catre oamenii lui Basescu ca acesta era adevaratul motiv al suspendarii!) Crin Antonescu a anuntat si public ca nu va face gratieri cat este interimar si exact asta a facut!”, a spus Victor Ponta, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.