Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl lasă mască pe Klaus Iohannis: Ce a făcut premierul e UNICAT

iohannis ponta

Premierul Victor Ponta îl lasă mască pe președintele Klaus Iohannis cu ultima sa acțiune. După ce în presă a apărut o anchetă potrivit căreia Iohannis nu ar fi declarat 115.000 de euro, Ponta îi spune președintelui că orice demnitar poate fi acuzat foarte ușor, așa cum și el e acuzat de DNA de spălare de bani.

Citește și: INVESTIGAŢIE: Iohannis a 'uitat' să declare 115.000 de euro din chirii

”Am citit si eu materialul aparut in presa prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente de 115.000 Euro intre chiriile declarate si cele aflate in contractele Dlui Klaus Iohannis , in perioada 2004-2007.

Dincolo de orice disputa politica opinia mea de jurist este ca e doar o gogoasa - o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta! Punct .

Citește și: Reacția fulger a lui Klaus Iohannis după acuzațiile privind averea sa

Exista insa ( sper ) si o parte buna - poate acum Dl Iohannis realizeaza cat de usor pot fi aruncate acuzatii total nefondate doar pentru ca ocupi o functie importanta.

Si poate acum realizeaza cat de pripita a fost pozitia domniei sale cand, in data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzatie (speculatie) ca nu am platit in 2007-2008 taxe de 51.000 lei ( cam 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la randul sau). Iar acum cand toate documentele si expertiza au aratat indubitabil ca EU AM PLATIT toate acele taxe catre stat discutia devine inutila .

Citește și: Sondajul BOMBĂ de pe piață: Klaus Iohannis și Traian Băsescu, cote incredibile

Pt mine acel moment tine de trecut , nu mai am resentinente si nici reprosuri de facut , dar sper ca acum Presedintele Romaniei ( cand simte la randul sau ce inseamna sa fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multa circumspectie si echilibru asemenea situatii.”, e mesajul lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.