Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl 'SPULBERĂ' pe Liviu Dragnea, după Congresul PSD, și îi critică pe social-democrați: 'Tot ce a reprezentat PSD a fost şters'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Fostul lider PSD Victor Ponta susţine că tot ceea ce a reprezentat PSD a fost şters, el remarcând faptul că în ”discursul paranoic al lui Dragnea” nu au existat „stânga”, „social-democraţie” sau „european”. Ponta mai spune că şi-au fraudat votul la propriul congres şi au aşezat-o pe Viorica Dăncilă pe scaunul lui Adrian Năstase.

”De ieri 10 Martie tot ceea ce a reprezentat PSD a fost şters / nu doar Iliescu, Năstase, Geoană şi Ponta (care nu au fost invitaţi şi au fost scoşi chiar şi de pe siteul Partidului). Ieri în discursul paranoic al lui Dragnea nu au existat termenii «stânga» , “social-democratie» sau «european» (adică valorile pe care PSD a încercat să construiască cel puţin din 2001)”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook, conform News.ro.

Citește și: Tensiuni MARI în PNL: 'Nu putem accepta la nesfârşit ca doar unii să tragă, iar restul să trăiască de pe munca lor'

Victor Ponta menţionează că a fost primul Congres al unui partid politic în care opozanţii nu au avut voie nici măcar să ia cuvântul. ”Chiar şi la PCR în 1981 Constantin Pîrvulescu a putut să ia cuvântul la Congres şi să spună că «Ceauşescu pune pe primul plan interesul lui personal în dauna Partidului..... şi că Congresul nu se ocupă de probleme ţării ci de glorificarea personală a lui Ceauşescu» - parcă sună la fel că la Dragnea nu?!?”, mai scrie Ponta.

El acuză PSD că ”şi-a fraudat fără ruşine votul la propriul Congres”, tocmai pentru că în 2005 şi 2010 alegerile corecte au dus la schimbarea liderului, şi susţine nu vor mai exista alegeri interne la PSD în mandatul Dragnea.

”Ieri Viorica Dăncilă s-a aşezat şi guvernamental şi politic pe funcţiile ocupate de Adrian Năstase având ca singur merit obedienţa faţă de Liviu Dragnea - e greu să spui că asta reprezintă un progres. Ieri au avut loc scene aberante care au fost sancţionate şi de analiştii tradiţional favorabili PSD dar uluiţi de situaţia actuală. Ieri PSD a devenit oficial PDL cu un lider chiar mai mincinos şi mai paranoic decât Traian Băsescu (deşi toţi credeam că aşa ceva nu va mai fi posibil în România)!”, mai scrie Ponta, care susţine că PSD a fost confiscat de ”Grupul Infracţional de la Teleorman”, care se pregăteşte să confişte toată România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.