Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Îmi este teamă că recenta descindere a DNA a afectat grav...

iohannis ponta rtv.net

Premierul Victor Ponta dă vina pe DNA pentru modul în care președintele CJ Iași a reacționat față de Master Planul de transport al Guvernului. E o ironie a președintelui PSD la adresa lui Cristian Adomniței, liberalul care le-a cerut colegilor din PNL să nu voteze actul Guvernului dacă nu va fi introdusă în plan și o autostradă Iași - Târgu Mureș.

”Îmi este teamă că recenta descindere a DNA la Consiliul Județean Iași a afectat grav discernământul președintelui acestei instituții (dl. Cristian Adomniței)! Altfel nu se explica recentul apel halucinant al acestuia, din cel puțin trei motive:

1. autostrada Iași - Târgu Mureș ESTE inclusă în Masterul Planul de transport adoptat de Guvern și transmis deja de peste o lună la Comisia Europeană! Deci nu putem introduce ceva ce există deja!

2. Documentul nu este întocmit de parlamentari ci de AECOM (cea mai mare firma de consultanță din lume) în conformitate cu prioritățile și standardele UE - a fost în dezbatere publică și susținut de toți membrii Comisiilor de Transporturi din Senat și Cameră.

3. Master Planul se aprobă de către Comisia Europeana, nu de Parlamentul României (ca să beneficieze de finanțare europeană).

Deoarece l-am susținut direct și cu toată puterea pe Dl. Adomniței (ca fiind candidatul USL în 2012), refuz să cred că este pur și simplu mitoman - prefer să cred că din când în când, atunci când îl caută DNA, pur și simplu devine extrem de confuz!”, e mesajul lui Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.