Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a răbufnit în Parlament: 'Criza economică ne va afecta de 100 de ori mai mult decât pandemia de coronavirus'

Pro România va vota împotriva decretului preşedintelui de prelungire a stării de urgenţă, pentru că şeful statului şi Guvernul au refuzat să ataşeze un program de repornire a economiei româneşti, a declarat, joi, în Parlament, liderul Pro România, Victor Ponta.

DOCUMENT România infectată de COVID-19, pe județe. Suceava este aproape de pragul de 2 mii de infecții


"Noi suntem consecvenţi şi îi reprezentăm pe cei care nu au fost de acord cu Guvernul Orban din luna martie (...). Acum suntem singurii care avem logică în discursul acesta critic, pentru că vom vota împotriva decretului preşedintelui, deşi ne dorim şi înţelegem şi sprijinim toate măsurile sanitare, de protecţie, faptul că nu putem repornim viaţa aşa cum era ea înainte. În acelaşi timp, noi votăm împotrivă pentru că domnul preşedinte şi Guvernul său refuză să ataşeze ceea ce aşteaptă românii şi anume un plan de repornire a economiei româneşti, pentru că toţi ştim că, dacă nu facem nimic acum, criza economică ne va afecta de 100 de ori mai mult decât pandemia de coronavirus", a afirmat Ponta, potrivit agerpres.ro.

Parlamentul s-a întrunit, joi, în şedinţă online, pentru dezbaterea şi votul asupra solicitării preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României, instituită prin Decretul nr.240/2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.