Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, întâlnire la Chișinău cu un controversat politician și om de afaceri

Presa din Republica Moldova anunță că premierul României Victor Ponta s-a întâlnit aseară cu un controversat politician și om de afaceri, al cărui nume este implicat  în ”aproape toate scandalurile de corupție din Moldova" după cum scria Deutsche Welle. Este vorba de prim-vicepreședintele PDM Vlad Plahotniuc, care a demisionat în această vară din Parlament, cel mai probabil "sub presiunea partenerilor de dezvoltare ai Republicii Moldova", după cum relata tot publicația germană, citată de Hotnews.

"M-am întâlnit ieri seara cu premierul român Victor Ponta, cu care am avut, ca de obicei, o discuție constructivă și placută. Am vorbit despre sprijinul pe care România il acordă in mod activ Republicii Moldova și despre obiectivele comune", a scris Plahotniuc , pe pagina sa de Facebook, pe care a publicat și două fotografii cu premierul roman.

Potrivit acestuia, "un subiect aparte l-a constituit proiectul social Renaște Moldova, prin care ne dorim să modernizam integral Institutul Mamei si CopiluluiPremierul Ponta m-a asigurat că ne vom putea baza și anul acesta pe ajutorul acordat de Romania, inclusiv pentru extinderea modernizarilor la aceasta maternitate. Acesta este un proiect la care tin foarte mult, sunt convins ca beneficiile se vor vedea ani buni de acum înainte, imediat ce se vor finaliza toate reparațiile, iar pacienții vor simți la fiecare pas ca au parte de îngrijire și de conditii mai bune, așa cum le-am dorit pentru ei, la standarde europene".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.