Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta intervine NEAȘTEPTAT în scandalul dintre Andrei Caramitru și Mihail Neamțu! Concluzia fostului premier - cine este 'genuine' și cine este 'fake'

ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, intervine în scandalul dintre Andrei Caramitru și Mihail Neamțu, făcând o scurtă caracterizare a celor doi. Dacă despre Andrei Caramitru spune că este „radical, exagerat, extremist, dar sincer”, Victor Ponta spune despre Neamțu că este un „arivist, traseist, fals, iar afirmatiile despre Macron si Verhofstadt sunt niște lozinci imbecile”.

Andrei Caramitru și Mihail Neamțu (PNL) s-au luat la trântă pe Facebook. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi

„Nu ma bag in ciorba altora - dar am o mare experienta despre tinerii care fac politica . Concluzia mea : Andrei Caramitru este “genuine”, iar Neamtu este “fake”!

Caramitru este radical, exagerat, extremist - dar este sincer / Neamtu este un arivist, traseist, fals - iar afirmatiile despre Macron si Verhofstadt sunt niste lozinci imbecile! Cred ca cei doi reprezinta “fidel” Partidele din care fac parte!

La ProRomania sunt decis sa cresc tineri pentru viitorul politicii din Romania! Sa va dau un exemplu : Mihai Precup - consilierul meu pe proiecte de dezvoltare, membru activ ProRomania!”, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.