Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, invitat în partidul lui Marine Le Pen

rebega le pen

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, mâna dreaptă a lui Marine Le Pen în România, face o invitație-surpriză pentru Victor Ponta.

Rebega a declarat pentru știripesurse.r0 următoarele: „Am văzut că Victor Ponta este invitat într-un alt partid naționalist. Eu îl invit pe Ponta să devină președinte la partidul Forța Națională, singurul partid din România afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, cea care întrunește toate partidele patriotice din Europa.”

Vezi și: Cum caută Ponta să-l păcălească pe Dragnea.Ce rol joacă foștii miniștri în ecuația jocului de putere

Întrebat de ce crede că Victor Ponta ar putea fi liderul Forței Naționale, Rebega a răspuns: „Victor Ponta a fost singurul premier care s-a împotrivit unui nou împrumut de la FMI, dând astfel dovadă de patriotism. Să nu credeți că e lucru puțin să te împotrivești FMI, puțini lideri de state au acest curaj.”

Laurențiu Rebega, care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, condus de Marine Le Pen, consideră, în plus, că Victor Ponta ar reprezenta o voce europeană puternică dacă s-ar alătura Forței Naționale, această formațiune fiind în clubul partidelor patriotice din Europa.

„În toată Uniunea Europeană, partidele patriotice sunt în creștere, iar în Austria și în Franța colegii noștri de grup vor câștiga alegerile prezidențiale. Venind la Forța Națională, Victor Ponta ar fi într-o echipă de Champions League, așa cum și-a dorit! În Germania, partidul coleg cu Forța Națională, Alternativa pentru Germania, a învins-o pe Angela Merkel chiar în landul ei de baștină. Aceasta este perspectiva pe care ar avea-o Victor Ponta dacă ar veni la Forța Națională!”, a mai declarat Rebega.

Vezi și: Tehnocrații joacă în reeditarea episodului 'Ponta - prezervativul pensiilor'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.