Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ipoteză EXPLOZIVĂ: denunță un BLAT al lui Liviu Dragnea cu Iohannis și Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta parlament gesturi

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta, susține că tot ce se întâmplă pe scena politică este o farsă de prost gust. Ponta arată că Liviu Dragnea, Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi sunt înțeleși, iar în scena finală cei trei se vor pupa.

Citește și: SURSE - PSD pregătește o mutare CRUCIALĂ la Congres: reverberații în tot partidul

”Dl. Frans Timmermans a venit la Bucuresti sa ii vada pe viu pe Dragnea & Co ( “tigrii” care rup televizorele in prime time si lupta cu Kovesi si “Statul Paralel” pana la ultima picatura de sange)! Si sa eventual sa faca eforturi uriase ca sa ii readuca pe “drumul drept” al UE.

Si a gasit la Camera Deputatilor niste pisici plouate care au miorlait ca ei “ nu stiu nimic si nu au nicio legatura cu cererea de revocare a lui Kovesi” sau cu proiectele de legi ( care oricum au venit de la CCR si stau la uscat in depozit)! Ma asteptam ca Dragnea sa ii spuna si lui Timmermans ca la OUG 13/2017 ca el “nu era in tara si nu stie despre ce e vorba”!

Imi pare rau de faptul ca jurnalisti si oameni onesti ( sau naivi patologici ca Dl Plesoianu) au fost inca o data folositi cinic doar ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea sa mai fie amanate pana la Pastele Cailor din Teleorman!

O farsa de prost gust ! In final Catavencu Dragnea si Coana Joitica Kovesi ( plus Klaus Trahanache) se pupa in scena finala - si noi ne vedem de ale noastre ; ca si dl Timmermans!”, arată Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.