Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ipoteză INCENDIARĂ: 'Dacă era altul, era REȚINUT și dus să fie ARESTAT'

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta cameramani bruscat

Victor Vlad Grigorescu, ministrul Energiei, spune că a obținut 200.000 de euro prin închirierea unui site pe care nimeni nu îl poate găsi pe internet și pe care nimeni nu a reușit să arate că a existat vreodată. Cazul e analizat și de Victor Ponta. Fostul premier lansează o ipoteză incendiară. El spune că dacă în locul ministrului tehnocrat ar fi fost un membru al cabinetului său era reținut și dus să fie arestat.

Ponta vorbește și despre cazul lui Mircea Dumitru, ministrul Educației, despre care au apărut informații că ar fi colaborat cu Securitatea.

Citește și: Va fi cea mai friguroasă iarnă? SECRETUL unei știri false rostogolite peste tot

”Daca esti "Tehnocrat" ai imunitate absoluta - indiferent ce faci si indiferent ce se afla despre tine! Cred ca asta vede deja toata lumea si mai ales asta va conta in votul din 11 Decembrie!

Va rog sa va imaginati ca un ministru din Guvernul "Ponta" avea atata tupeu sa minta ca a obtinut 792.000 lei ( aproape 200.000 euro) chirie pentru un site care nu functioneaza?!?! Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat! Dar Ministrul Grigorescu isi vede linistit pana la capat de distrugerea sistemului energetic romanesc ( pana importam tot din alte tari)!

Citește și: Un preot a murit în timpul unei înmormântări

Imaginati-va ca unui ministru din Guvernul "Ponta" i se publica in presa numele de informator al Securitatii, data semnarii angajamentului si numarul dosarului de retea? In aceeasi zi se convocau la ora 18 pe Facebook "tinerii anticomunisti" si veneau Mandruta si Clotilde cu megafonul sa ceara sa mearga toti in fata la Palatul Victoria! Dar Ministrul Dumitru sta linistit la Minister ca nu cumva sa cerceteze cineva si alte teze de doctorat in afara de Ponta, Oprea si Toba!

Fac precizarea ca datele de mai sus nu sunt venite de la PSD sau Antena 3 - ci sunt in presa care sustine "Sistemul" si "Guvernul Meu"! Dar pana si pentru acestia lucrurile sunt dincolo de limita rusinii!

Avem o singura solutie - sa votam in 11 Decembrie CONTRA partidelor care doresc ca asemenea ministrii si asemenea practici sa continue si in 2017.”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Facebook intră pe piața anunțurilor de vânzări: Poți cumpăra și vinde ce vrei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.