Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'Le urez succes lui Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu si celorlalți'

www.olt-alert.ro
Victor Ponta Daniel Constantin

Scos din Guvernul Sorin Grindeanu și exclus din ALDE, Daniel Constantin își face un nou partid politic. Alături îi e un fost premier interimar, Sorin Câmpeanu, plecat și e din ALDE prin demisie, dar și alți foști colegi din partidul pe care l-a condus alături de Călin Popescu Tăriceanu. Deși s-a zvonit că Victor Ponta i se va alătura lui Constantin, fostul președinte al PSD spune că este ”Pro”, un soi de aluzie la adresa numelui formațiunii, Pro România.

„Le urez succes lui Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si celorlalti care pornesc azi oficial Proiectul politic "Pro Romania"! Au fost amandoi doi ministri extrem de performanti si sunt doi prieteni pe care ii respect si ii apreciez fara rezerve!

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

Tocmai pentru ca sunt atacati din toate partile si pentru ca nu le da nimeni nicio eu sansa eu sunt "Pro" !!! Si chiar cred ca trebuie sa mai fim in politica si "pro" ceva - ca de cand se tot voteaza "contra" ati vazut ce am ajuns!

Ps - ii rog si pe oamenii de buna credinta si pe "posataci" sa nu isi piarda timpul incercand sa imi explice cum Daniel sau Sorin sunt "tradatori"!!! Credeti ca Liviu Dragnea cand a plecat de la PD la PSD a fost tradator? Sau Calin Tariceanu cand a plecat din PNL si a fondat ALDE ? Eu cred ca NU - au mers pe un alt drum si nimeni nu le-a mai zis "tradatori" - cu exceptia celor frustrati de faptul ca au avut succes in noile proiecte.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni .

Daniel si Sorin au plecat de la Putere si merg in Opozitie ( chiar daca au spus ca sustin Guvernul "Grindeanu" - ceea ce consider ca este fff bine)! Asa ca ..... sa nu imi aduc aminte cine a plecat in 2004 din Alianta cu PSD sa sustina Guvernul DA, cine a rupt USL in 2014 ca sa se alieze cu PDL samd.”, e mesajul lui Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.