Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta lovește PSD cu maneaua lui Guță: profeție neagră pentru Liviu Dragnea

guta manea psd

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Arad, că PSD şi liderul său, Liviu Dragnea, vor pierde alegători din cauza clipului manelistului Nicolae Guţă dedicat partidului şi preşedintelui său, potrivit Agerpres.

Ponta a afirmat că mulţi care au votat PSD nu mai vor să fie "manelişti", nu vor să audă "nici de Guţă, nici de Codrin Ştefănescu".

"Apropo, mie Guţă mi se pare mai intelectual decât Codrin Ştefănescu. În primul rând, Guţă e băiat deştept, că ia banii de la hoţi. I-a luat de la Băsescu, îi ia şi de la Dragnea. Doi hoţi. În al doilea rând, eu nu ştiu pe nimeni care să voteze cu Dragnea pentru că l-a văzut în clipul cu Guţă. În schimb, ştiu mulţi pesedişti care nu-l mai votează pe Dragnea pentru că nu sunt manelişti ca el. Cred că nivelul la care a coborât... Totuşi, eu am intrat în Partidul Social Democrat în care era Adrian Năstase lider. Îl vedeţi pe Adrian Năstase făcându-şi un clip cu Guţă?", a declarat Ponta, într-o conferinţă de presă la Arad.

Preşedintele PRO România a făcut şi un apel către liderii de organizaţii locale să nu-i primească pe "refugiaţii din PSD" după alegerile din 26 mai.

"După 26 mai, cum presimt eu că o să arate rezultatele, s-ar putea să vină un val de refugiaţi de pe la PSD şi rugămintea mea este să nu-i primiţi, să vă uitaţi bine la ei, să-i primiţi doar pe cei care merită, pe ceilalţi lăsaţi-i lui Dragnea", a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.