Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj pentru colegii din PSD: 'Nu intrați în istorie în acest fel' / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Victor Ponta le cere colegilor din PSD să nu voteze moțiunea de cenzură anunțată de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. În plus, el i-a atenționat pe miniștrii demisionari că sunt obligați să meargă la serviciu.

Ponta, din noua calitate de secretar general al guvernului, e de părere că moțiunea de cenzură nu poate fi votată miercuri, ci abia peste 8 zile.

”Le cer să vină la serviciu luni, pentru a asigura buna funcționare a Guvernului. Premierul vrea să lucreze cu ei, și eu vreau până când un nou premier va veni la Guvern. Cine nu vine la serviciu, răspunde civil și penal dacă nu își îndeplinește atribuțiile. Eu sper că domnul Dragnea nu o să îi amenințe cu excluderile din partid. Nu mă tentați să fac declarații politice. A fost decizia premierului și cred că a decis bine. Nu intrați în istorie în acest fel, asta le spun colegilor mei. Nu există un partid care să fi votat împotriva propriului guvern. Vrem ca PSD să aibă succes.

Îi cunosc pe miniștrii ALDE. Cei 4, în următoarele 15 zile, își fac datoria legală. Nu se poate face moțiune de cenzură care să se voteze miercuri. Asta înseamnă că 3 plu 5, 8 zile, e cel mai rapid. Trebuie să asigurăm funcționarea guvernului cel puțin 2-3 săptămâni, dacă nu cumva moțiunea va pica și va trebui să rămână premier.”, a declarat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.