Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: NU am făcut niciodată ca Orban! Niciodată! PNL este noul PCR

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a condamnat sâmbătă adoptarea de către guvernele Ludovic Orban I si II a unui număr de o sută de ordonanțe de urgență în câteva luni de guvernare deși înainte să ajungă la putere liberalii spuneau că ar interzice OUG-urile.

Citește și: PSD a găsit voturile pentru demiterea Guvernului

„NESIMTIRE MAXIMA ! Guvernul Orban a dat 100 de ordonante de urgenta in primele 7 luni din 2020 !!! Nu este singurul record negativ / mai detine recordul de ordonante date intr-o zi ( 25) / mai detine recordul atacarii la CCR de catre PNL a propriilor ordonante / mai detine recordul celor mai multe ordonante declarate neconstitutionale ! Dar nu le pasa - nu dau doi bani pe Constitutie sau pe oameni !

In 2017 Ludovic Orban anunta ca “ar interzice ordonantele de urgenta” / in 2020 a emis deja 100 in primele 7 luni ( 25 intr-o seara)!!!

Mai au in fata doar Avocatul Poporului si Curtea Constitutionala ( in Parlament, cu toata opozitia ProRomania, PSD si USR le voteaza tot ce vor celor de la Guvern - inclusiv Guvernul) / Romania s-a autosuspendat din Martie de la CEDO - si nu cred ca mai revine / PNL este noul PCR / in 2021 o sa termine si cu Avocatul Poporului si cu CCR - dupa care o sa ne uitam la Coreea de Nord sa vedem ce mai avem de facut !

Ps - haterii si oamenii cu gandire putina si hraniti cu Propaganda au mereu un singur raspuns la criticile mele : “lasa Ponta ca si tu ai facut la fel” / asa ca le raspund deja : NU am facut niciodata la fel ca Orban ! Niciodata! Ca exemplu in 2015 am adoptat 52 de ordonante de urgenta ( Orban a dat deja 100 - si inca nu e 1 Iulie)! Asa ca - mai ganditi putin ca nu va strica !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.