Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta nu renunță la război: Noi precizări IMPORTANTE făcute de fostul premier

ponta militar

Victor Ponta nu se lasă și continuă războiul cu Guvernul după ce s-a adoptat ordonanțat prin care au fost modificate Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Ponta își înțeapă și colegii din partid, prin afirmația că doar Călin Popescu Tăriceanu a avut curajul să critice public decizia Executivului. Ponta face precizări important despre hotărârea guvernului condus de Dacian Cioloș, oferind câteva detalii despre ceea ce ar fi trebuit să fie modificat și nu a fost prin acel act guvernamental.

”Am vazut ca doar APADOR CH si presedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu au avut curajul sa critice public neconstitutionala si abuziva Ordonanta de Urgenta a Guvernului "LUI" prin care s-au modificat pe sest zeci de articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala /

- doresc sa va amintesc insa ce NU A FOST MODIFICAT prin acea Ordonanta - desi ar fi trebuit sa fie!!!

Citește și: Noi reguli pentru înmormântări. Amenzi uriașe pentru cine nu le respectă

La data de 10 Februarie 2016 a fost adoptata Directiva Europeana privind "dreptul la un proces echitabil - noi reguli privind garantarea prezumtiei de nevinovatie" ( vezi mai comunicatul oficial al CE) / aceasta prevede OBLIGATIA pentru tarile membre UE de a modifica legislatia penala si de procedura penala astfel incat sa se asigure :

1. Interdictia pentru autoritatile publice sa faca referiri la vinovatia unei persoane inainte de a se fi pronuntat un judecator

2. Obligatia pentru procuror de a demonstra si proba vinovatia unei persoane ( nu a acesteia de a-si demonstra nevinovatia!!!).

Citește și: Punctul G există, însă nu toate femeile îl au. CUM afli dacă îl ai

3. Dreptul persoanei acuzate de a nu face declaratii

4. Dreptul oricarei persoane de nu fi judecat in lipsa

Credeti cumva ca Doamna Raluca Pruna Macovei a catadicsit sa propuna implementarea acestei directive europene ( care este obligatorie si se refera la drepturi fundamentale)???? Pai doamna Pruna a spus deja , in sensul gandirii Macovei/Stalin/ISIS , ca "drepturile sunt un lux"!!!!

Citește și: Povestea crunta a unor egipteni aflati la bordul avionului EgyptAir

Avand in vedere sabotajul deliberat din partea Ministrului Pruna voi lucra impreuna cu parlamentarii juristi si cu Presedintele Senatului sa traducem noi oficial respectiva Directiva Europeana si sa o prezentam ca proiect de lege! Cu siguranta ca toti parlamentarii o vor vota ( cu exceptia doamnei Gorghiu Dej si a altor marionete de care nu are sens sa mai pomenim pentru ca oricum au devenit irelevanti)!”, e mesajul lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.