Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta o avertizează pe Lia Olguța Vasilescu: 'Liviu Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând! Codrin Ștefănescu e sinistru'

Liviu Dragnea Lia Olguța Vasilescu

Victor Ponta îi dă un avertisment fostei sale colege din PSD, Lia Olguța Vasilescu! După ce în partid au apărut voci care o cer candidat la prezidențiale, Ponta e de părere că Liviu Dragnea ”îi va rupe gâtul cât de curând”.

”Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguța are multe defecte, dar are mai mulți neuroni.”, a spus Ponta la TVR 1.

Citește și: Vești bune pentru Cristi Borcea! Cum ar putea scăpa de închisoare

El a lansat atacuri la adresa lui Liviu Dragnea și a celor care au ajuns la conducerea PSD, numindu-l ”sinistru” pe Codrin Ștefănescu. După ce mai mulți lideri social-democrați au plecat din PSD, Ponta spune că la timona fostului său partid au ajuns doar politicieni care nu au state vechi în formațiune și provin din alte structuri politice.

”Nu prea mai sunt pesediști în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau și pe vremea mea, dar nu erau șefi. Pesediștii sunt dați afară acum.

Citește și: Isărescu: ‘Noi nu putem să contracarăm deciziile BNR’

PSD primește 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro.

Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenți la învestirea lui Donald Trump.”, a adăugat Ponta la TVR 1.

Citește și: Șocant! S-a aflat care sunt telefoanele care emit cele mai multe radiații .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.