Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta o DISTRUGE pe Viorica Dăncilă: Din păcate, nu avem acord de extrădare cu Dubaiul!

Liderul PRO România, deputatul Victor Ponta, susține că Viorica Dăncilă a dat OUG pe legile justiției, iar apoi a fugit din țară. Ponta consideră că ceea ce face PSD, cu OUG negociate noaptea la partid și adoptate a doua zi în ședința de Guvern, este o bătaie de joc pe care nu a mai întâlnit-o.

”Sunt zone de activitate unde e mai bine să nu dai OUG, iar justiția este una dintre ele. Dacă tot adopți o lege, OUG în cazul de față, trebuie să o faci după o consultare cu cei implicați. Proiectul a fost trimis spre avizare vineri seara și adoptat luni. Este o bătaie de joc!

Ideea aceea că PSD are specialiști, care știu să lucreze, nu mai există. E gata! Partidul nu mai are astfel de oameni și cei care sunt acum se chinuie și ei să lucreze și o fac cât se pricep, o fac după ureche.

Interesant este că doamna Dăncilă a dat OUG și a fugit. Din păcate, noi nu avem acord de extrădare cu Dubaiul, deci nu o putem aduce în țară să ne explice ce scrie în OUG. De altfel, eu cred că ea nici nu știe ce scrie în OUG, ea fiind negociată și duminică seara la sediul PSD. Să negociezi OUG duminică noaptea la partid și să o dai a doua zi dimineața este o bătaie de joc! Am făcut parte din multe guverne ale PSD, la fel ca domnul Ioan Rus, dar așa bătaie de joc nu am văzut. Iar în ceea ce privește OUG, nici eu, nici dumneavoastră nu știm ce cuprinde, că nu am văzut-o. Ne-a zis domnul Toader Tudorel și n-avem decât să-l credem pe cuvânt.”, a declarat Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.