Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pleacă din nou din ţară

ponta avion

În cursul zilei de joi, 13 august 2015, premierul Victor Ponta a avut o convorbire telefonică cu omologul său din Republica Moldova, Valeriu Strelet. Cei doi au stabilit să se întâlnească la Chişinău, la sfârşitul lunii august.

În cadru convorbirii telefonice, Victor Ponta a transmis urări de succes noului guvern din țara vecină și a exprimat încrederea în continuarea parcursului către atingerea tuturor obiectivelor europene ale Republicii Moldova, informează un comunicat de presă al Guvernului.

Cei doi premieri au evaluat prioritățile de pe agenda bilaterală, în special cele ce privesc proiectele de infrastructură energetică și transporturi. In domeniul energetic, vor fi continuate proiectele de interconectare planificate și agreate prin Memorandumul încheiat în acest an si, în acest sens, s-a stabilit ca în perioada urmatoare sa aiba loc noi contacte la nivelul companiilor din domeniu.

"Obiectivele si proiectele discutate in cadrul convorbirii telefonice de catre cei doi premieri vor trebui sa progreseze pana la desfasurarea viitoarei Comisii interguvernamentale pentru integrare europeana, din toamna acestui an", mai pecizează Guvernul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.