Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, previziune sumbră pentru liderul PSD: 'Dacă CCR nu-l ajută, Dragnea intră pe panta morții'

ponta dragnea

Victor Ponta este de părere că șeful PSD Liviu Dragnea va intra "pe panta morții" dacă decizia de miercuri a CCR va fi una de respingere a solicitării lui Florin Iordache cu privire la completurile de 3 judecători.

"Decizia de mâine li se aplică doar lui Dragnea și lui Vâlcov. Poate fi aruncat în aer tot ce s-a dat pe fapte de corupție din 2004 încoace. Dacă CCR nu-l ajută, Dragnea intră pe panta morții. Se duce ca orice om normal și se judecă. Sau o dă jos pe Dăncilă sau Toader ca să-și dea Ordonanțele. Cred că libertatea îl interesează pe Dragnea mai mult decât Guvernul sau România", a spus Victor Ponta, marți seara, la Realitatea TV.

Când o poză valorează cât o mie de cuvinte - Privirile lui Petre Daea către Liviu Dragnea, descifrate de un politolog

Miercuri, judecătorii CCR au soarta României în mâini, la fel ca în 2012 când au decis invalidarea referendumului, este de părere fostul premier.

"Poate fi și o amânare. Dacă pentru un om distrugem un sistem... Ne place sau nu, justiția e un sistem esențial pentru funcționarea unei țări. Îl aruncăm în aer ca să scape Dragnea. Sau mai bine i se spune: Descurcă-te, du-te în fața judecătorilor? Eu m-am dus, nu e un moment plăcut, nu am stat liniștit înainte să aflu sentința. La fel dl. Tăriceanu, Toni Greblă... Du-te, mă Dragnea și judecă-te. Asta e, execuți sau fugi în Madagascar, altfel poți să-ți reiei activitatea. Dar să schimbi totul pentru tine... Ce înțelege omul obișnuit: noi toți ne ducem la tribunal când suntem acuzați de ceva, dar sunt oameni care sunt deasupra legii, de ce să mai particip atunci la alegeri, de ce să rămân în țară?", s-a întrebat Victor Ponta.

Potrivit fostului premier, Dragnea nu a vrut niciodată să-i scape de problemele penale pe cei din PSD, nici pe oamenii de afaceri, nici pe patronii de media, deși le-a promis tuturor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.