Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta denunță 'sistemul' din PSD Arad în varianta liberală: 'Dacă îmi mai inventează un dosar - acum sunt deja obișnuit!'

Facebook
victor ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră ca în timp ce dosarul spagilor de la PSD Arad este anchetat de DNA si provoaca indignare, un alt caz trece sub tacere si ii are ca protagonisti pe liberali.

Citește și: VIDEO Adio, anticipate? Ludovic Orban a scăpat porumbelul .

„CEO ( Complexul Energetic Oltenia Turceni - Rovinari) cade din lac in put : dupa schimbarea Guvernului oamenii PSD si ALDE sunt inlocuiti cu “clientii” si “pilele” PNL / experienta si competenta zero - singurul criteriu fiind apartenenta la Partid - ( in timp ce ne indignam de cum functiona Sistemul la PSD Arad - asistam tacuti la cum functioneaza Sistemul la PNL Gorj si Mehedinti) !

CEO este esentiala pentru Gorj, pentru Oltenia si pentru independenta energetica a Romaniei / in 2012 am luat CEO din buza falimentului ( ca si Hidroelectrica si alte companii de stat) si in cativa ani am pus-o pe picioare - in interesul Romaniei!

Drept pedeapsa ca nu am lasat CEO sa fie pradat mi-a fost inscenat un dosar penal in 2015 ( o poveste penibila despre cum am avut eu contracte ca avocat cu Turceni - Rovinari in 2007-2008 - ceea ce stiau toti ca este o minciuna - si cu nu am avut niciodata niciun contract de niciun fel cu CEO ) ; degeaba in 2018 un complet de 3 judecatori de la ICCJ m-a achitat in unanimitate constatand ca tot dosarul se baza pe minciuni si inventii ale Procurorului Uncheselu ( care isi vede mai departe de salariul lui urias si se pregateste de o pensie speciala la fel de uriasa pentru “meritele” sale deosebite)!

Cat eram eu “blocat cu dosare” o conducere politizata a CEO ( pusa de PSD si Alde) a adus iar CEO spre insolventa / si acum PNL face ultimul pas!

Eu, Victor Ponta, o sa ma lupt cum m-am luptat si cu PDL, si cu PSD acum cu PNL pentru salvarea CEO, a locurilor de munca din Gorj si a independentei energetice a Romaniei!

Daca pentru acest motiv imi mai inventeaza un dosar - acum sunt deja obisnuit!”, a scris Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.