Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta râde de Dacian Cioloş: 'A fost ca Julieta la balcon'

dacian ciolos

Război total între Victor Ponta şi guvernul tehnocrat. Fostul premier 'intră la rupere' la titularul de la Palatul Victoria, dar îi face praf şi pe tehnocraţii din ministere. Ultima ieşire televizată a lui Cioloş l-a făcut pe Ponta să râdă de el în direct.

"Domnul Cioloş a fost azi ca Julietta pe balcon. L-a cât l-a curtat PNL, în sfârşit a spus şi el da, că va continua proiectele.", a fost ironia lui Ponta la adresa premierului.

Citeşte şi: Victor Ponta, dezvăluiri incendiare despre guvernul său: 'Dacă făceam asta, ne aresta direct'

Nici oamenii din cabinetul tehnocratului nu au scăpat de vorbele grele ale social democratului. Primul pe listă: ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. "Ministrul Sănătăţii nu a rezolvat problemele cu vaccinurile la bebeluşi, dar era la PNL, la doamna Alina Gorghiu. Azi a stat live pe facebook 3 ore.", a tunat Ponta la RTV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citește și: Ea e femeia care reprezintă România la Miss Earth 2016: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / FOTO

Raluca Prună a fost la rândul ei făcută praf de către Ponta. "Acum oricine se duce la CEDO spun ăia. Voi sunteţi ăia din ţara aia unde ministrul Justiţiei minte? Şi cu pensiile. Nici vorbă de un miliard. Ministrul Justiţiei nu are voie să spună aşa ceva. A fugit de la moţiunea aia de la Parlament. Eu am fost acolo. PNL a fugit să nu îi facem ceva doamnei Prună. Nu e ridicol când îi vezi pe cei de la PNL când o apără pe Raluca Prună? E atât de bun lucrul ăsta pentru PSD.

Citeşte şi: Victor Ponta îl 'distruge' pe Klaus Iohannis: 'Aşa ceva nu am văzut nici la Traian Băsescu'

Monica Macovei, cunoscută ca o apropiată a Ralucăi Prună a căzut, la rândul ei, victimă dezvăluirilor lui Victor Ponta. "Doamna Macovei nu mai e în M10. A fost dat afară de la PPE, de la M10. Doamna Macovei e în Coreea de Nord.", a spus Ponta.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul jafului lui Kim Kardashian: Ce detalii o dau de gol pe vedetă

Vlad Grigorescu de la Energie e şi el pe lista lui Ponta. "Pe contul meu de facebook am 815.000 de persoane care îl accesează. Să-mi recomande şi mie domnul ministru. Dacă el a luat 200.000, eu cât pot să iau. Unul minte în declaraţia de avere, îl ţine în funcţie. Una a minţit la CEDO, o ţine în funcţie.Domnul de la Fonduri Europene lua ceva cu Ministerul de Externe, undeva prin Georgia. De la a plama bani de la Externe până la a gestiona 80 de milioane de euro fără ajutorul SIE e diferenţă mare. Noi trebuie să salvăm România de guvernul Cioloş.", a fost concluzia lui Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.