Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție - fulger la înregistrările explozive cu Adrian Țuțuianu: 'Paharul s-a umplut'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat prompt după înregistrările cu liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dându-i dreptate acestuia. De asemenea, acesta anunță că partidul pe care îl conduce va susține moțiunea depusă de PNL împotriva ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă.

„PSD a avut capacitatea de a asigura doua Guverne ( 2001-2004 Nastase si 2012-2015 Ponta) considerate de catre publicul din Romania si de catre toti analistii interni si internationali ca fiind cele mai performante si eficiente dupa 1989.

Acum calitatea profesionala si morala a Premierului Dancila si a majoritatii ministrilor si oamenor promovati in functie de “Gasca de la Teleorman” este apreciata de toata lumea la modul descris Adrian Tutuianu!

ÎNREGISTRĂRI BOMBĂ cu Adrian Țuțuianu: 'PSD e un partid de maimuțe!' Codrin Ștefănescu: 'Sunt înmărmurit! Nu îmi vine să cred că aud vocea colegului meu'

Maine, la Camera Deputatilor, eu si toti colegii mei din ProRomania vom vota PENTRU motiunea care il priveste pe Ministrul Andrusca! Fac un apel la fostii mei colegi deputati PSD sa ni se alature in acest demers care sa transmita un mesaj pentru Dragnea si Dancila ca paharul s-a umplut!

Dupa care sa ne asezam toti la masa si sa decidem, pana la sfarsitul acestui an, asupra unui nou Guvern condus de un Premier respectat in tara si in Europa si format din ministrii pregatiti profesional si avand coloana vertebrala! Este ceasul al 12 lea - inca se mai poate face acest lucru inainte ca Romania sa esueze definitiv!”, scrie Ponta pe Facebook.

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii declaraţiei prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, spune, conform unor fragmente din înregistrări prezentate marţi seară de România TV, că PSD s-a comportat precum "un partid de maimuţe", deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh, califică drept ”o tragedie” calitatea Guvernului, iar despre ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, spune că "este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el", iar singura legătura a acestuia cu economia este faptul că "a avut o vulcanizare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.