Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție spumoasă după ce a intrat în malaxorul presei: 'Sunt vaccinat și #rezist. Tot NU votez'

Pro Romania
Victor Ponta

Victor Ponta reacționează după ce G4media.ro a scris că acesta le-a pus două condiții liberalilor pentru a vota Cabinetul Orban: cooptarea partidului său, Pro România, la guvernare și să fie el cel care face propunerea de comisar european. Ponta dezminte informația și susține că nu a discutat cu liberalii despre nicio funcție și despre niciun minister. De asemenea, liderul Pro România afirmă că, dacă le-a mers cu „frăgezirea” lui Dan Barna, el este vaccinat și #rezistă.

Libra provoacă îngrijorări în SUA - Mark Zuckerberg, eforturi uriașe pentru a convinge că criptomoneda va fi o forță a binelui

„Nu cred ca are rost sa mai tot contest niste minciuni “pe surse” / evident ca nu am discutat azi, la intalnirea cu reprezentantii PNL de nicio functie si niciun minister - niciunul dintre liberalii prezenti la discutie nu si-a asumat sa isi asocieze numele cu o minciuna atat de gogonata - dar sunt destule “cozi de topor” dornice sa faca treaba murdara!

Stiam ca daca NU votez Guvernul PNL Orban o sa inceapa acelasi tip de mizerii ca si in 2015 ( cand NU am votat Guvernul Ciolos) / dar sunt vaccinat - si #rezist! Le-a mers “fragezirea” lui Barna in 24 de ore ! Tot NU votez”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Tot pe Facebook, Victor Ponta a dezvăluit de ce a ales să nu susțină Guvernul Orban.

„Nu am vazut nicio echipa guvernamentala - nu am vazut niciun program de guvernare - nu am vazut niciun proiect economic sau administrativ care sa ne scoata din criza - nu am vazut nicio solutie la problemele adevarate ale oamenilor ! Dar TREBUIE sa votez Guvernul PNL Orban - ca asa striga la noi unii care vor doar sa se ridice pesedistii de pe scaune sa se aseze ei !!! Uite ca NU votam!

Am luptat contra Echipei Dragnea, Dancila, Fifor, Arsene ... / putem sa luptam in continuare si cu noua Echipa Orban, Barna, Basescu, Hunor si Tariceanu ! Cat timp facem ceea ce este bine pentru Romania si ProRomania - rezistam!

Ps - constat fara surprindere ca Ludovic Orban se comporta deja ca Viorica Dancila / intai ma roaga sa il votez - dupa care ma injura “pe surse”! Nu am cerut ministere, nu am negociat functii si nici avantaje ! Nu am negociat cu Dl Orban ceea ce nu se putea negocia - doar am cerut o guvernare competenta si eficienta care sa tina cont de asteptarile tuturor categoriilor sociale!

Ps - am avut o singura solicitare politica - Romania sa desemneze un comisar european din familia social - democrata ( nu PPE) / am fost refuzat”, a mai scris Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.