Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacţie DURĂ după ce premierul Japoniei şi-a ANULAT vizita la Guvern

Facebook Victor Ponta
victor ponta shinzo abe

Fostul premier Victor Ponta reacţionează după ce prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe a decis să-şi anuleze vizita programată la Palatul Victoria. Fostul social-democrat critică, voalat, faptul că scandalul din PSD a lăsat Guvernul fără conducere şi, deci, România a pierdut posibilitatea unei discuţii cu oficialul japonez.

"Imi aduc aminte cu placere intalnirea cu Premierul Japoniei Shinzo Abe / am discutat atunci despre posibilitatile de cooperare intre Romania si Japonia si l-am invitat sa viziteze tara noastra impreuna cu un grup de companii si investitori . Iata ca ne viziteaza Premierul Japoniei - dar atunci cand l-am invitat Romania avea Prim Ministru si Guvern . Acum ....", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Norica Nicolai vine cu explicaţii NEAŞTEPTATE privind mazilirea lui Tudose: 'Bătălia cu statul paralel nu e uşoară...'

Deși vizita sa istorică pentru România era programată pentru astăzi, premierul Japoniei Shinzo Abe a anunțat că nu mai vine la Palatul Victoria.

Delegaţia japoneză va avea însă întrevederi cu vicepremierul Paul Stănescu. Potrivit programului oficial anunţat de Guvern, la ora 13.15 delegaţia oficială a Japoniei va fi primită de Paul Stănescu, urmând ca la 13.20 vicepremierul să aibă o întrevedere oficială cu delegația oficială și economică din Japonia, condusă de directorul adjunct al cabinetului prim-ministrului Japoniei, Kotaro Nogami. La 14.15 va avea loc dejunul de lucru oferit de viceprim-ministrul Paul Stănescu, în onoarea delegației oficiale și economice din Japonia,se mai arată în anunţul Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.