Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norica Nicolai vine cu explicaţii NEAŞTEPTATE privind mazilirea lui Tudose: 'Bătălia cu statul paralel nu e uşoară...'

Norica Nicolai

Europarlamentarul Norica Nicolai vine cu o reacţie tranşantă cu privire la scandalul care a pus stăpânire pe scena politică în aceste zile. Liderul ALDE a susţinut într-o intervenţie telefonică la România TV că partidul va continua colaborarea cu social democraţii şi că speră ca noua propunere de premier să fie mai înţeleaptă decât precedentele. Mai mult, Norica Nicolai susţine că demiterea a doi premieri este o consecinţă a luptei pe care PSD şi ALDE o duc contra statului paralel.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Iohannis a REFUZAT propunerea PSD de premier interimar (SURSE)

"Această coaliţie funcţionează în continuare, suntem interesaţi să continuăm. Am ştiut de la început că bătălia cu statul paralel nu e uşoară, aşa se explică şi căderea celor două Guverne. Trebuie să desemneze o persoană fidelă programului de guvernare, nu statului paralel cum am avut până acum. Putem profita de această perioadă să îmbunătăţim activitatea ministrilor. Dorim menţinerea miniştrilor aflaţi în funcţie. Eu îl apreciez pe Mihai Fifor, este o persoană  echilibrată. Nu am îndoială că ar fi loial altei structuri în afară de PSD, are toată aprecierea, dar decizia nu este a ALDE, ci a PSD. Sper ca decizia aceasta să fie mai înţeleaptă decât restul propunerilor."

Cât despre Mihai Tudose, europarlamentarul susţine că a invocat de la început că acesta ar avea "dublă comandă".

"Eu de la început, dacă luaţi imaginile de la şedinţa ALDE, am fost cea care şi-a exprimat îndoielile privind persoana domnului Tudose."

Citeşte şi: ALERTĂ - Klaus Iohannis IESE LA RAMPĂ în scandalul din PSD: Declaraţii de presă, la Cotroceni

"Este opţiunea dumnealui cu privire la premierul interimar, dar asta nu înseamnă că poate avea o opţiune în afara coaliţiei în ceea ce priveşte numirea premierului.", a răspuns Norica Nicolai cu privire la decizia preşedintelui de a refuza interimatul lui Paul Stănescu.

Întrebată despre numele vehiculate în presă pentru funcţia de premier, Nicolai a spus: "Toate numele sunt onorabile, faţă de niciunul nu am îndoială că ar fi persoane cu dublă-comandă, dar decizia va fi a PSD. Că alege o dezbatere în cadrul partidului e normal ,important e ca persoana să aibă interesul să servească binele ţării şi să nu aibă o agendă personală."

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu vine cu dezvăluiri de ULTIM MOMENT, din şedinţa PSD: Ce planuri au social-democraţii pentru noul Cabinet .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.