Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacţie la audierile masive din Dosarul referendumului. Atac la Iohannis

victor-ponta-nervos_bb83089daf

Aproape 200 de oameni din trei judeţe au fost duşi vineri cu autocarul la Bucureşti, pentru a fi audiaţi în Dosarul referendumului. Premierul Victor Ponta a comentat acestă situaţia de la Târgovişte, unde se află la un eveniment al rectorilor.

"Eu nu pot şi nu am dreptul să comentez nimic care ţine de un proces în curs. Pot să fac o remarcă politică: că există un sentiment la contracandidaţii mei, la domnul Iohannis, că e adevărat că ei nu au nimic de spus, dar că o să le câştige DNA alegerile. Justiţia e cu treaba ei, iar noi trebuie să spunem ce vrem să facem. Domnul Iohannis zice că nu spune nimic, că îi câştigă DNA alegerile. Eu cred că trebuie să-mi fac în continuare campanie pentru a arăta românilor ce vreau să fac. Legat de justiţie nu am voie să comentez şi dacă voi fi preşedinte la fel voi face", a declarat Ponta.

Premierul a continuat atacul la Iohannis, pe care îl acuză că îi copiază discursul lui Traian Băsescu. "Când mă insulta domnul Băsescu avea un farmec. Când mă insultă domnul Iohanis ne ia somnul. Ia cu copy-paste declaraţiile domnului Băsescu", a mai declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.