Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, replică furtunoasă după ce Dragnea a spus că a stat la 'căpătâiul' său în spital: 'Ori e mitoman, ori, nu știu, ia droguri'

ponta dragnea

După ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a stat "la căpătâiul" lui Victor Ponta, liderul PRO România a explicat, la Realitatea TV, în exclusivitate, cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile.

„Vreau să spun trei lucruri și apoi vom vorbi de ceea ce este cu adevărat important. 1. Eu nu am comentat niciodată boala domnului Dragnea pentru că nu știu ce boală are, nu am văzut niciun medic vorbind, nu l-am auzit decât pe Codrin Ștefănescu vorbind, nu am comentat, dar văd că are o obsesie în ceea ce mă privește de a-mi menționa numele. 2. Domnul Dragnea ori e mitoman, ori, nu știu, ia droguri pentru că nu a fost niciodată la spitalul la care am fost eu internat. A fost la Istanbul, o dată, la hotelul la care stăteam, împreună cu domnul Tăriceanu. Nu a stat la căpătâiul meu, a stat lângă mine, pe un fotoliu”, a precizat liderul Pro România.

Simona Halep, primele declarații după ce a spulberat-o pe Venus Williams: 'Este destul de impresionant, sunt fericită că pot face astfel de lucruri'

„De ce e incredibil? E prima dată când Dragnea vă minte în față? Sau repet, probabil că trăiește într-o lume în care nu realizează”, a replicat Victor Ponta la comentariul moderatoarei care a spus că ceea ce spune Ponta este incredibil.

„3. Dacă vă interesează, atunci am și discutat cu domnul Dragnea și cu domnul Tăriceanu despre faptul că mă voi retrage din funcția de președinte al PSD pentru că nu era normal să fiu președinte de partid inculpat și i-am spus atunci de Rovana Plumb, pe care o voi propune. A avut cuvinte atât de urâte despre Rovana Plumb, încât acum, uitându-mă că este locul unu pe listă, eu cred că el tot ca în 2015 crede, nu ca acum. În aceste 5-6 zile cât a trecut, cât a fost bolnav, nu a fost, e treaba lui, nu mă interesează, eu îi urez sănătate, așa cum urez tuturor. În aceste zile s-au întâmplat trei evenimente: două despre care știți, unul despre care nu știți”, a mai spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.