Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta revine în forță după ce a fost achitat. Procurorul Uncheșelu, dat în judecată: 'Vreau să plătească din buzunarul lui'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a anunțat sâmbătă seară, la România Tv, că săptămâna viitoare va trimite un memoriu cu toate încălcările de lege din dosarul Turceni-Rovinaripe care îl va trimite Ministerului Justiției, CSM și procurorului general al României.

„Am făcut un memoriu împreună cu avocații mei în care am scris care au fost încălcările de lege din dosarul meu, le voi înainta săptămâna viitoare către MJ, CSM, procurorul general al României. După care vrem să-l dăm în judecată, eu și cu alții, în civil pe procurorul de caz, Uncheșelu, vreau să plătească din buzunarul lui. Dacă instanța îl va pune să plătească salariul meu de premier, al altor directori, avocații, atunci data viitoare se va gândi de două ori, băi am probe, dacă n-am probe ăștia o să vină după mine. Dacă nimeni nu plătește, data viitoare un alt procuror va face la fel. Să știți că în SUA, Germania se întâmplă asta, domnule ați acuzat pe nedrept pe cineva îi luați banii", a declarat Victor Ponta, la România Tv.

Reacția lui Victor Ponta după ce Iohannis a refuzat să-i ceară scuze: 'Greșește. Avea doar de câștigat'. Săgeți către Liviu Dragnea

Acesta a adăugat că în baza răspunsurile primite se va duce să se adreseze Parlamentului.

„Eu voi depune niște documente care nu au caracter politic cu articole din Codul penal și de procedură penală care au fost încălcate. Sincer, eu nu cred că vor minți și îmi vor spune da, s-a încălcat articolul acela sau acela. De exemplu, procurorul a mințit când s-a dat comunicatul de presă. Eu voi arăta niște fapte la care procurorul, Pe baza acelor răspunsuri o să mă duc în Parlament și o să le spun, colegi le-am zis în trecut oamenilor votați-ne oameni bun că vom adopta o lege prin care procurorul plătește pentru nedreptăți făcute, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. (...) Sigur răzbunarea e dulce, dar nu mă interesează, ci să îndrept lucruri”, a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.