Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: România rămâne ţara în care 'smecherii' de la Guvern NU respectă regulile, dar îi sancţionează pe 'fraierii' de români obişnuiţi

ponta obraz

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în ședința de luni, că vor fi suspendate autorizațiile de funcționare pentru organizatorii activităților și evenimentelor, dacă în cadrul acestora nu sunt respectate regulile de siguranță sanitară. Victor Ponta reacţionează această ştire şi propune trei măsuri care vizează direct Guvernul şi PNL.

"1. Decizie - privind suspendarea functionarii Guvernului pentru incalcarea regulilor privind consumul de alcool, tutun, lipsa distantarii sociale si lipsa mastilor de protectie!

2. Decizie privind suspendarea activitatii PNL Iasi pentru organizarea de intalniri politice cu peste 100 de persoane in spatii inchise - fara purtarea mastilor de protectie

3. Decizie privind suspendarea activitatii PNL Timis , a activitatii Primarului Nicolae Robu si a Senatoarei Alina Gorghiu pentru organizarea si participarea la activitati politice in Comuna Liebling Timis cu incalcarea regulilor privind adunarile publice !

Cand o sa vad aceste prime 3 decizii adoptate o sa sustin toate restrictiile - altfel Romania ramane tara in care “smecherii” de la Guvern NU respecta regulile dar ii amendeaza si sanctioneaza pe “fraierii” de romani obisnuiti!", scrie liderul Pro România pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.